2016-07-24 18:11:29
Φωτογραφία για Ακόμα μία πίκρα για την οικογένεια Παντελίδη... Δεν αφήνουν την ψυχή του να ησυχάσει!
Ακόμη μια πίκρα πήραν οι γονείς του Παντελή Παντελίδη το απόγευμα του Σαββάτου, όταν έμαθαν ότι άγνωστοι βεβήλωσαν το εικονοστάσι που υπήρχε στο σημείο, όπου βρήκε τραγικό θάνατο ο τραγουδιστής.

Η οικογένεια του Παντελή Παντελίδη ενημερώθηκε από συγγενή που είχε πάει να ανάψει ένα κεράκι στην μνήμη του καλλιτέχνη ότι άγνωστοι έσπασαν το εικονοστάσι, πήραν το σταυρό που υπήρχε εκεί, και άλλα αντικείμενα.

Αμέσως κάλεσαν την αστυνομία που έσπευσε στο σημείο. Οι αστυνομικοί δεν βρήκαν κανέναν ύποπτο.

Σύμφωνα με την εκπομπή του "Ε", «Αποκαλυπτικά» με τον Μένιο Φουρθιώτη,  η μητέρα του Παντελίδη είναι  πάρα πολύ ενοχλημένη και στενοχωρημένη, και την βασανίζει ένα μεγάλο "γιατί".

Ποιοι και γιατί βεβηλώνουν το εικονοστάσι του Παντελή; Γιατί κάποιοι εκμεταλλεύονται τη μνήμη του αδικοχαμένου τραγουδιστή;

Η οικογένεια ζητά απαντήσεις, καθώς αυτή δεν είναι η πρώτη φορά που κάποιοι καταστρέφουν πράγματα που συνδέονται με τον τραγουδιστή, ο οποίος έφυγε από την ζωή τον Φεβρουάριο του 2016 μετά από τροχαίο. Και στο παρελθόν άγνωστοι είχαν πάει στο σημείο του τρακαρίσματος και είχαν πάρει ρούχα και άλλα αντικείμενα μέσα από το αμάξι, όταν έγινε το μοιραίο δυστύχημα.


Οι συγγενείς του Παντελή είναι ιδιαίτερα ενοχλημένοι από αυτά τα περιστατικά. Μάλιστα, σύμφωνα με τις ίδιες πηγές, ο άνθρωπος που φρόντισε για την κατασκευή αυτού του εικονοστασίου νοσηλεύεται από την στενοχώρια σε νοσοκομείο εκτός Αττικής, μόλις έμαθε την καταστροφή που είχε γίνει στο σημείο.

Παρά τον πόνο της, η οικογένεια αμέσως φρόντισε να αποκαταστήσει τις ζημιές που είχαν γίνει στο εικονοστάσι του Παντελή…
Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ