2016-07-25 05:58:12
Φωτογραφία για ΑΥΤΑ είναι τα λάθη ομορφιάς που κάνουμε ΟΛΟΙ στις διακοπές!
Το καλοκαίρι έχει φτάσει, οι διακοπές δεν αργούν και κάπου ανάμεσα στο πακετάρισμα των τελευταίων πραγμάτων ήρθε η ώρα να σημειώσουμε στη λίστα μας, ποια λάθη ομορφιάς θα πρέπει να αποφύγουμε!

Ξεκινάμε, λοιπόν:

#1. Λάθος: Αντηλιακό= θάλασσα;

Αν και πριν λίγες μέρες είχαμε αναλύσει από αυτή εδώ τη στήλη τα λάθη που κάνουμε όταν βάζουμε αντηλιακό, πολλές έχουμε συνδέσει το αντηλιακό μόνο με τις διακοπές μας και πιο συγκεκριμένα με τις διακοπές μας σε κάποιο νησί ή παραθαλάσσια περιοχή. Κι όμως, είτε αποφασίσουμε να περάσουμε μερικές μέρες στο βουνό ή οπουδήποτε αλλού δεν έχει θάλασσα, δεν θα πρέπει να ξεχνάμε να το απλώνουμε καθημερινά στο πρόσωπο και στο σώμα μας!

#2.Λάθος: Δεν πλένουμε το πρόσωπό μας πριν κοιμηθούμε

Μπορεί τώρα το καλοκαίρι να παραλείπουμε το μακιγιάζ ή να επιλέγουμε να βαφόμαστε λιγότερο, όμως αυτό δε σημαίνει πως θα πρέπει να σταματήσουμε να πλένουμε ή να καθαρίζουμε το πρόσωπό μας! Τα υπολείμματα (έστω και ελάχιστου) μακιγιάζ ή αντηλιακού στην επιδερμίδα μας σε συνδυασμό με το αλάτι από τη θάλλασσα (μετά το μπάνιο) μπορεί να προκαλέσουν ακόμη και σπυράκια!


#3.Λάθος: Δεν προσαρμόζουμε το νεσεσέρ μας στον προορισμό των διακοπών μας

Είτε επιλέξουμε να επισκεφθούμε κάποια παραθαλάσσια περιοχή, είτε κάποια πιο ορεινή, θα πρέπει να προσαρμόζουμε το νεσεσέρ μας στο κλίμα- τόπο προορισμού μας! Μπορούμε να επιλέγουμε κρεμώδεις υφές στα καλλυντικά μας, αν πρόκειται να ταξιδέψουμε κάπου με ξηρό κλίμα και καλλυντικά με πιο πουδρέ υφή στις περιπτώσεις που θα επισκεφτούμε περιοχές που έχουν περισσότερη υγρασία.

#4. Λάθος: Ξεχνάμε να προστατέψουμε τα μαλλιά μας

Ο ήλιος σε συνδυασμό με το θαλασσινό αλάτι μπορεί να εξασθενίσουν το τέλειο χρώμα στα μαλλιά μας και να μετατρέψουν τα διακριτικά highlights σε αταίριαστες ανταύγες. Το μόνο που έχουμε να κάνουμε είναι να μην ξεχάσουμε να πάρουμε μαζί μας προϊόντα- λαδάκια αλλά και εξειδικευμένες σειρές που θα προστατέψουν το χρώμα των μαλλιών μας και φυσικά να φοράμε καπέλο ή ένα μαντήλι στα μαλλιά!

Λάθος # 5: Δεν ενυδατωνόμαστε σωστά...

Εκτός από το πρόσωπό μας, θα πρέπει να δίνουμε ιδιαίτερη σημασία στη σωστή ενυδάτωση του σώματός μας, ιδιαίτερα τώρα το καλοκαίρι. Μάλιστα, μετά την έκθεση στον ήλιο, η βαθιά ενυδάτωση της επιδερμίδας επιβάλλεται!

Λάθος#6: Βάζουμε after sun μόνο ότάν καούμε από τον ήλιο

Κι όμως, το after sun μπορεί να ανακουφίσει, να «δροσίσει», αλλά και να ενυδατώσει το δέρμα μετά από το μπάνιο, ενώ σε αντίθεση με αυτό που πιστεύουν αρκετοί, συμβάλλει στο να διατηρηθεί το μαύρισμα για μεγαλύτερο χρονικό διάστημα.
Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ