2016-07-25 10:45:50
Φωτογραφία για Σοκ! Ο αρραβωνιαστικός της την στραγγάλισε και την έθαψε ενώ εκείνη όμως ήταν ακόμα ζωντανή!
Την απίστευτη περιπέτεια της περιέγραψε μία 34χρονη γυναίκα από το Σουόνσι της Ουαλίας, η οποία γλίτωσε από του Χάρου τα δόντια… μάλλον από θαύμα Η νεαρή έπεσε θύμα του σατανικού αρραβωνιαστικού της, ονόματι Keith Hughes, ο οποίος προσπάθησε να την στραγγαλίσει και στη συνέχεια την έθαψε. Η Stacey Gwilliam όμως ζούσε.

Μιλώντας στο Good Morning Britain, η 34χρονη θυμήθηκε πως κατάφερε να βγει από τον ρηχό τάφο, τον περασμένο Ιούλιο.

 «Μπορούσα να ακούσω την καρδιά μου να πάλλεται και τον ήχο της θάλασσας στο βάθος. Ήταν σαν όλα να είναι σε αργή κίνηση. Δεν μπορούσα να αναπνεύσω. Ήταν σαν να ήμουν παράλυτη. Ήταν απαίσιο πραγματικά να προσπαθώ να σκεφτώ τι συμβαίνει γύρω μου. Προσπαθούσα να σηκωθώ αλλά δεν μπορούσα. Χρησιμοποίησα τα νύχια μου για να καταφέρω να βγω από εκεί που ήμουν. Αυτό ήταν το καλύτερο που μπορούσα να κάνω.Προσπάθησα να σπρώξω αλλά δεν είχα δυνάμεις» είπε χαρακτηριστικά.

Αφού τελικά κατάφερε να βγει και να φτάσει σε ένα κοντινό πάρκο γκολφ, μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο, όπου νοσηλεύτηκε για 26 μέρες, 14 εκ των οποίων σε τεχνητό κώμα. Η επίθεση από τον αρραβωνιαστικό της ήταν τόσο άγρια που χρειάζεται πλέον μπαστούνι για να περπατήσει.

Ο bodybuilder όταν συνελήφθη από τις αρχές, είπε στους αστυνομικούς: «Δεν θα τη βρείτε ποτέ». Έπαθε σοκ όταν έμαθε πως είναι ζωντανή. Καταδικάστηκε σε ισόβια τον περασμένο Δεκέμβριο, όμως σε οκτώ χρόνια θα μπορεί να ασκήσει έφεση.
Tromaktiko
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ