2016-07-25 12:47:12
Φωτογραφία για Άρης Μακρής: Ποια είναι η σχέση του με τα άλλα μέλη των Boys and Noise μετά τη διάλυση του γκρουπ;
Ο 26χρονος Άρης Μακρής μιλώνταν στο People παραδέχεται μεταξύ άλλων πως επιτυχία των Boys and Noise είχε αντίκτυπο στην προσωπική του ζωή, καθώς επέλεξε να δώσει το 100% της προσοχής του στο γκρουπ.

«Σοβαρό δεσμό είχα πριν από τους Boys and Noise. Η αλήθεια είναι πως μια γυναίκα θα δυσκολευόταν να διαχειριστεί την κατάσταση – ήταν και για μένα πρωτόγνωρη. Παρ’ όλα αυτά, ήθελα να επικεντρωθώ στο στόχο μου, οπότε αφοσιώθηκα στη δουλειά και έβαλα σε δεύτερη μοίρα την προσωπική μου ζωή».

Ύστερα από τρία χρόνια επιτυχίας, τα μέλη του συγκροτήματος αποφάσισαν να τραβήξουν ξεχωριστούς δρόμους. «Ήταν τόσο δική μας απόφαση όσο και της Panik. Η αλήθεια είναι πως πλέον και οι τρεις μας θέλαμε να κάνουμε σόλο καριέρα. Μεταξύ μας υπήρξε ένας θεμιτός ανταγωνισμός, σε φυσιολογικά όμως πλαίσια. Με τα παιδιά είχαμε και έχουμε πολύ καλή σχέση. Δεν γίναμε ποτέ κολλητοί, αλλά πάντα σεβόμασταν ο ένας τον άλλο» παραδέχεται.


Αν και προηγουμένως μου τόνισε πως προτάσσει την επαγγελματική του εξέλιξη, σκέφτομαι πόσο εύκολα μπορεί μια γυναίκα να τον αποπροσανατολίσει, να του πάρει τα μυαλά. «Πρέπει να μου κάνει το απαραίτητο “κλικ”. Μια γυναίκα θα με κερδίσει με την ειλικρίνειά της. Θέλω να έχει μια προσωπικότητα που θα με κάνει να τη θαυμάζω» δηλώνει ο Άρης, ενώ παραδέχεται πως έχει υπάρξει ζευγάρι και με μεγαλύτερη γυναίκα. «Στον έρωτα δεν υφίσταται το θέμα της ηλικίας. Αν είναι να δέσεις με έναν άνθρωπο, αυτό γίνεται με ένα μαγικό τρόπο, που δεν κοιτάει νούμερα».

Ο τελευταίος μεγάλος έρωτας

Η τελευταία φορά που ερωτεύτηκε ήταν πριν από τη δημιουργία των Boys and Noise. «Όταν χωρίσαμε, υπήρξαν πράγματα που με πλήγωσαν και, χωρίς να το συνειδητοποιήσω, ίσως απέκτησα ένα μηχανισμό άμυνας απέναντι στις γυναίκες» παραδέχεται. Το πιο ακραίο που έχει κάνει για έναν έρωτα είναι ένα ταξίδι-έκπληξη για να δει την καλή του. «Ήταν καλοκαίρι του 2010 και ήμουν στη Σίφνο διακοπές με τους φίλους μου. Εκείνη ήταν στην Πάρο με δικές της φίλες. Της έκανα έκπληξη και πήγα να τη δω, γνωρίζοντας πως το επόμενο πλοίο από Πάρο για Σίφνο θα ήταν μετά από τρεις μέρες. Δεν είχα καν πού να μείνω στην Πάρο. Αλλά δεν με ένοιαζε, γιατί ήθελα να τη δω. Όταν θέλω κάτι, δίνομαι ολοκληρωτικά σε αυτό».

Αυτή τη στιγμή ο Άρης έχει στόχο την επιτυχημένη σόλο καριέρα. «Επιθυμώ να πω όμορφα τραγούδια, που θα μείνουν, και μέσα από αυτά να δηλώσω στον κόσμο τη δική μου μουσική ταυτότητα. Να ξεχωρίσω». Πριν από ένα μήνα κυκλοφόρησε το πρώτο του προσωπικό single «Στάσου», σε μουσική Δημήτρη Κοντόπουλου και στίχους Γιάννη Ρεντούμη. Ένας στίχος λέει «Μη φεύγεις, στάσου». Είναι κάτι που το έχει ζήσει ο ίδιος; «Οι στίχοι αναφέρονται σε έναν ερωτευμένο άντρα. Σαφώς και έχω πει σε μια γυναίκα “Μη φεύγεις, στάσου”. Αλλά αυτό που έχει μεγαλύτερη αξία είναι να το δηλώσεις με τη συμπεριφορά, τις πράξεις σου, όχι μόνο με τα λόγια. Πάντα αυτό έκανα και αυτό συνεχίζω να κάνω».
Πηγή Tromaktiko
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ