2016-07-25 20:55:06
Φωτογραφία για Πάτρα: Απολύθηκε υπάλληλος της ΔΕΗ που κατηγορείται για συμμετοχή σε μεγάλες υποθέσεις ρευματοκλοπής επιχειρήσεων της πόλης
Στην απόλυση υπαλλήλου, ο οποίος φέρεται να εμπλέκεται στην πολύκροτη υπόθεση ρευματοκλοπών σε μεγάλες επιχειρήσεις της Πάτρας το 2012, προχώρησαν οι αρμόδιες Υπηρεσίες της ΔΕΗ.

Όπως πληροφορείται το tempo24.gr σε βάρος του συγκεκριμένου υπαλλήλου εκκρεμεί και το ποινικό σκέλος της υπόθεσης, ενώ η απόλυσή του ήταν αποτέλεσμα ερευνών που διενήγησαν υπάλληλοι της ΔΕΗ και ξεκίνησαν αμέσως μετά την αποκάλυψη οτι μεγάλες επιχειρήσεις της Πάτρας είχαν παρέμβει, με την δική του συνδρομή, στους καταμετρητές με αποτέλεσμα να καταγραφεί εκτεταμένης έκτασης ρευματοκλοπή.

Σύμφωνα με πληροφορίες ο υπάλληλος είχε υποστηρίξει οτι δεν έκανε ο ίδιος ρευματοκλοπές αλλά ο βοηθός του και εν αγνοία του, επιχείρημα που ωστόσο δεν έπεισε τα στελέχη που πραγματοποίησαν την έρευνα όπως εκ του αποτελέσματος προκύπτει.

Υπενθυμίζεται οτι για αυτές τις υποθέσεις είχαν σχηματιστεί δικογραφίες, ενώ οι περισσότερες επιχειρήσεις είχαν εκ των υστέρων πληρώσει πρόστιμα και χρηματικά ποσά αντίστοιχα εκείνων που η ΔΕΗ είχε ζημιωθεί.


Ανάμεσά τους ήταν μεγάλες επιχειρήσεις εστίασης και αναψυχής στο κέντρο της Πάτρας καθώς και ένα πολύ γνωστό κέντρο διασκέδασης.

Στο μεταξύ σύμφωνα με πληροφορίες του tempo24.gr οι έλεγχοι των τεχνικών της ΔΕΗ για ρευματοκλοπές στην Πάτρα συνεχίζονται με αμείωτους ρυθμούς.

ΚΑΙ ΣΕ ΠΕΡΙΠΤΕΡΟ

Μάλιστα, συχνά πυκνά γίνονται και στοχευμένοι έλεγχοι από κλιμάκια τεχνικών που έρχονται στην Αχαϊκή Πρωτεύουσα από την Αθήνα, χωρίς να υπάρχει ενημέρωση της τοπικής Διοίκησης.

Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες του tempo24.gr  έχουν διαπιστωθεί δεκάδες περιπτώσεις ρευματοκλοπών σε επιχειρήσεις και οικιακά ρολόγια, ενώ ενδιαφέρον παρουσιάζει περιστατικό ρευματοκλοπής ακόμη και σε περίπτερο της Πάτρας, όπου οι τεχνικοί διαπίστωσαν παρέμβαση στον μετρητή!
Πηγή Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ