2016-07-26 00:10:07
Φωτογραφία για Αχαΐα: Τα κορναρίσματα και η ταμπέλα. Η περιπέτεια νέας γυναίκας μέσα στη νύχτα
Η γυναίκα τα ξημερώματα της Κυριακής 24 Ιουλίου επέστρεφε από χωριό των Καλαβρύτων στην Πάτρα, ωστόσο έχασε τον προσανατολισμό της και στην προσπάθειά της να κάνει αναστροφή με το αυτοκίνητο για  αλλάξει κατεύθυνση, έπεσε σε χαντάκι.

Ειδοποίησε το 112 και ζήτησε βοήθεια και κινητοποιήθηκαν πυροσβεστική και αστυνομία. Οχήματα του πυροσβεστικού κλιμακίου Χαλανδρίτσας, του Α Πυροσβεστικού Σταθμού Πατρών και την 6ης ΕΜΑΚ , ξεκίνησαν την προσπάθεια εντοπισμού της, υπό την καθοδήγηση του Διοικητή του Α΄ Π.Σ. Πατρών Γιάννη Πετρούτσου. Επίσης συμμετείχε και το Α.Τ. Χαλανδρίτσας.

Ο Διοικητής Γιάννης Πετρούτσος για να εντοπίσει τη γυναίκα , όπως αναφέρει στο thebest.gr ,βρισκόταν σε διαρκή τηλεφωνική επικοινωνία μαζί της. Ο εντοπισμός της δεν ήταν εύκολος καθώς ήταν νύxτα , υπήρχαν πολλοί παράδρομοι και κυρίως η γυναίκα δεν ήξερε με ακρίβεια , πού βρισκόταν.

Η πτώση της σε χαντάκι έγινε μεταξύ Χαλανδρίτσας και Φαρραί. O Γιάννης Πετρούτσος μιλούσε στο τηλέφωνο μαζί της και παράλληλα της κόρναρε ζητώντας της να τον ενημερώνει αν τον ακούει και πόσο κοντά ή μακριά.


Ένα πρόσθετο βοηθητικό στοιχείο ήταν ότι η γυναίκα είχε δει μια ταμπέλα που έγραφε προς αυτοκινητοδρόμιο. Η ίδια βλέποντας την ταμπέλα θεώρησε ότι αν την ακολουθήσει θα βγει στην 111 κι έτσι έχασε τον δρόμο.

Μέσω του τηλεφώνου και της κόρνας η πυροσβεστική έφτασε πολύ κοντά της . Ο Διοικητής του Α Πυροσβεστικού Σταθμού  με τα πόδια και με ένα φακό την εντόπισε.

Η γυναίκα, που κατοικεί στην Πάτρα ήταν καλά στην υγεία της. Το αυτοκίνητό της ανασύρθηκε και η περιπέτεια είχε αίσιο τέλος. Ο εντοπισμός της έγινε στις 5.30 περίπου το πρωί.
 Πηγή Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ