2016-07-26 09:27:58
Φωτογραφία για Η MMD ανακοίνωσε τις οθόνες Philips της σειράς UltraColor
Η MMD ανακοίνωσε δύο νέα μοντέλα οθονών Philips τα οποία ανήκουν στην σειρά UltraColor. Οι νέες οθόνες, διαστάσεων 24 και 27 ιντσών, υπόσχονται έντονα χρώματα και ξεκούραστη χρήση χάρη στην flicker free τεχνολογία τους. Οι οθόνες θα είναι διαθέσιμες μέσα στον Αύγουστο.

Αναλυτικότερα για τις οθόνες μας ενημερώνει το δελτίο τύπου της MMD που ακολουθεί.

Αθήνα, 20 Ιουλίου, 2016 H MMD, η κορυφαία εταιρία τεχνολογίας και brand license partner των Οθονών Philips, προσθέτει δυο νέα μοντέλα στη σειρά οθονών UltraColor για οικιακούς χρήστες, τα 246E7QDAB και 276E7QDAB. Η ευρύτερη γκάμα χρωμάτων της UltraColor προσφέρει περισσότερες φυσικές αποχρώσεις του πράσινου, πιο έντονα κόκκινα και βαθύτερα μπλε χρώματα, ζωντανεύοντας με αυτό τον τρόπο τα μέσα ψυχαγωγίας, τις εικόνες ή ακόμα και την παραγωγικότητα. Ένας εκπληκτικός πλήρης ψηφιακός ήχος με ενσωματωμένα ηχεία έρχεται να συμπληρώσει όλα τα παραπάνω. Με τα δύο αυτά μοντέλα οθονών 24 και 27 ιντσών με μαύρο γυαλιστερό φινίρισμα, οι θεατές προσδίδουν κομψότητα στον προσωπικό τους χώρο.


Καινοτόμο panel για εκθαμβωτικά χρώματα

Με την UltraColor, οι φιλόδοξοι και ημι-επαγγελματίες φωτογράφοι, σχεδιαστές και δημιουργοί βίντεο δε χρειάζεται να συμβιβάζονται με άλλες οθόνες που δεν ανταποκρίνονται στις προσδοκίες τους. Η τεχνολογία UltraColor προσφέρει εξαιρετική χρωματική απόδοση όσον αφορά στην οικιακή ψυχαγωγία και στις αντίστοιχες εφαρμογές. Με μεγαλύτερη γκάμα - 85% της γκάμας NTSC σε αντίθεση με το κλασικό 72% –ηUltraColor επεκτείνει το εύρος των χρωμάτων που βλέπουν οι χρήστες, προσφέροντας πιο φυσικές εικόνες. Σε αντίθεση με άλλες τεχνολογίες που παρεμβαίνουν στις ρυθμίσεις λογισμικού για να ρυθμίσουν την ισορροπία χρώματος, η UltraColor χρησιμοποιεί τη χημεία της οθόνης: και το θαύμα γίνεται χάρη στις πρωτοποριακά σχεδιασμένες ρυθμίσεις στα τσιπ χρωμάτων. Όπως και με την UltraColor, η σειρά οθονών E-Lineπροσφέρει ανάλυση 16:9 Full HD 1920 x 1080 για πλούσια λεπτομέρεια και αντίθεση. Επίσης, διαθέτει την τεχνολογία Flicker-free της Philips που προσφέρει εξαιρετικά σταθερή εικόνα για να παραμένουν ξεκούραστα τα μάτια ακόμη και μετά από πολλές ώρες θέασης.

Freegr network blog- News about pc, technology.
freegr
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ