2016-07-27 10:03:11
Φωτογραφία για Αυτό είναι το πιο όμορφο smartwatch με μόλις 100 δολάρια!
Η αγορά των smartwatch μπορεί προς το παρόν να μην αποτελεί το “next big thing” όπως πολλοί κατασκευαστές ήλπιζαν, αλλά το γεγονός αυτό δεν σταματά πολλούς μικρούς κατασκευαστές να θέλουν να μπούνε στο παιχνίδι.Η πιο πρόσφατη μικρή εταιρία που θέλει μερίδιο στην πίτα της αγοράς, είναι η κινέζικη Mobvoi.

Η συγκεκριμένη εταιρία κατασκευάζει ένα έξυπνο ρολόι το οποίο εν μέρη είναι βασισμένο στην πλατφόρμα του Android, αλλά διαθέτει το δικό της software, αλλά και voice assistant. Το Ticwatch 2 ξεκίνησε την δική του καμπάνια στο kickstarter σήμερα και αναμένεται να κυκλοφορήσει και εμπορικά σε Αμερική και Ευρώπη. Το κόστος για την απόκτηση του πιο “μικρού” Ticwatch 2, ανέρχεται στα 99 δολάρια.

Το Ticwatch 2 ήδη κυκλοφόρησε στην Κινέζικη αγορά φέτος, αλλά η εταιρία προσδοκά μέσω της καμπάνιας της στο Kickstarter, να φέρει το ρολόι της στις υπόλοιπες αγορές. Το Ticwatch 2 παρόλο που ουσιαστικά είναι βασισμένο σε Android, δεν αποτελεί ένα “κλασικό” Android Wear ρολόι. Το λογισμικό που διαθέτει ονομάζεται Ticwear και ενσωματώνει το δικό του περιβάλλον εργασίας και design, αλλά και τον δικό του voice-controlled και όχι  τον αντίστοιχο της Google. Βέβαια, τo Ticwear έχει “δανειστεί” αρκετά στοιχεία από το Android Wear και τα έχει προσαρμόσει στις ανάγκες του.


Το hardware κομμάτι του Ticwatch 2 δεν είναι αυτό που λέμε “state of the art”, αλλά συναντάμε όλα όσα αναμένουμε από ένα smartwatch εν έτη 2016. Διαθέτει ολοστρόγγυλη οθόνη, τεχνολογίας LED που παραμένει πάντα ανοιχτή, ενώ είναι εξοπλισμένο με αναγνώστη καρδιακών παλμών, αλλά μπορεί να μετρήσει και τα βήματά μας. Τα λουράκια του είναι μεγέθους 22 χιλιοστών, ενώ η εναλλαγή τους είναι πανεύκολη, πάνω στο μεταλλικό σώμα του smartwatch.

Στο πλαϊνό μέρος του μεταλλικού σώματος βρίσκεται ένα μοναδικό κουμπί που μας επιτρέπει να χειριζόμαστε το μενού του smartwatch, με παρόμοιο τρόπο όπως το Digital Crown που συναντάμε στα Apple Watch. To Ticwatch 2 διαθέτει ενσωματωμένο μικρόφωνο για να πραγματοποιούμε κλήσεις, αλλά και να του εισάγουμε φωνητικές λειτουργίες. Τέλος η εταιρία ισχυρίζεται ότι η μπαταρία του μπορεί να κρατήσει μία ολόκληρη ημέρα, ενώ φορτίζεται μέσω ενός μαγνητικού pad.
Πηγή
Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ