2016-07-27 21:04:09
Φωτογραφία για Θρήνος στην κηδεία του 18χρονου από την Θράκη που σκοτώθηκε στο Μόναχο - Κηδεύτηκε σαν ήρωας
Έφτασε την Τρίτη η σωρός του άτυχου νέου στον Άρατο Κομοτηνή, απ' όπου και κατάγεται Συγγενείς, φίλοι και γνωστοί είπαν το τελευταίο αντίο στον 18χρονο που έχασε τόσο άδοξα την ζωή του

Σε βαρύ κλίμα πένθους κηδεύτηκε την Τρίτη στον Άρατο Κομοτηνής ο 18χρονος Χουσεΐν Νταϊτσίκ που έχασε την ζωή του στην τρομοκρατική επίθεση στο Μόναχο, της Γερμανίας.

Ο νεαρός μουσουλμάνος από την Θράκη συγκαταλέγεται στα θύματα που δολοφονήθηκαν στην Γερμανία με την είδηση του θανάτου του να σκορπά την θλίψη σε ολόκληρη την χώρα. Η κηδεία του έγινε δημοσία δαπάνη ενώ σύσσωμοι οι κάτοικοι του χωριού Άρατος, απ' όπου έλκει την καταγωγή του ο 18χρονος, έσπευσαν να τον αποχαιρετήσουν τιμώντας τον σαν ήρωα.

Η σωρός του άτυχου νέου έφτασε στην Θράκη λίγο μετά το μεσημέρι από την Γερμανία ενώ στο πατρικό του σπίτι βρέθηκαν δεκάδες πολίτες, αλλά και πολιτικοί, για να εκφράσουν τα θερμά συλλυπητήρια τους. Υπενθυμίζεται ότι ο αδικοχαμένος νέος, που έπεσε θύμα τρομοκρατικής ενέργειας, έχασε την ζωή του στην προσπάθεια του να σώσει την αδελφή του.

Τους γονείς του 18χρονου επισκέφτηκε για να εκφράσει τα συλλυπητήρια του και ο Μητροπολίτης Κομοτηνής.
Πηγή Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ