2016-07-28 12:09:40
Φωτογραφία για Oι αστέρες που επέλεξαν για τις διακοπές τους ελληνικά νησιά!
Πολλοί είναι οι αστέρες του κόσμου, καλλιτέχνες και μη, που επιλέγουν την Ελλάδα για τις διακοπές τους Όπως κάθε χρόνο έτσι και φέτος αρκετοί ήταν αυτοί που κατέκλυσαν τα ελληνικά νησιά, με μία ιδιαίτερη βέβαια προτίμηση στη διάσημη «κοσμοπολίτισσα» Μύκονο.

Στις πιο πρόσφατες αφίξεις στο νησί των ανέμων ο βραβευμένος με Όσκαρ, Λεονάρντο Ντι Κάπριο, που έφτασε με ιδιωτικό τζετ την Τρίτη για να περάσει για λίγες ημέρες ξέγνοιαστες διακοπές στα γαλάζια νερά του Αιγαίου, συντροφιά με τέσσερις φίλους του.

Την προηγούμενη εβδομάδα στη Μύκονο βρέθηκαν και ο Τζέραρντ Μπάτλερ με τη σύντροφό του, αλλά και ο «σκληρός για να πεθάνει», Μπρους Γουίλις, ο οποίος με την πολυτελή θαλαμηγό του επισκέφτηκε επίσης την Ηρακλειά, τη Φολέγανδρο και την Κίμωλο.

Με θαλαμηγό έφτασε στη Μύκονο και Σπάιντερμαν, Τόμπι Μαγκουάιρ, ο οποίος έμεινε μαζί με τους φίλους του για δύο μέρες στο νησί και μετά συνέχισε τις διακοπές του στην μοναδική Σαντορίνη.

Πέρασμα από το νησί των ανέμων έκανε και διάσημος ποδοσφαιριστής της Μπάγερν Μονάχου, Ρόμπερτ Λεβαντόφσκι, πριν από τις διακοπές του στη Νάξο.
Tromaktiko
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ