2016-07-28 19:33:06
Φωτογραφία για Ο Π. Σκουρολιάκος σχετικά με την πρόταση της ΝΔ για την σύσταση εξεταστικής επιτροπής σχετικά με την επιβολή των capitals controls και την υπογραφή του τρίτου μνημονίου
Ο Βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Αττικής Πάνος Σκουρολιάκος μίλησε στη Βουλή σχετικά με την πρόταση της Νέας Δημοκρατίας για την σύσταση εξεταστικής επιτροπής σχετικά με την επιβολή των capitals controls και την υπογραφή του τρίτου μνημονίου. Ο κ. Σκουρολιάκος ξεκίνησε την ομιλία του τονίζοντας πως το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης λειτουργεί με τους πολιτικούς κανόνες τους χθες νομίζοντας πως απέναντί του έχει το ΠΑΣΟΚ που επι σαράντα και πλέον έτη τα δύο κόμματα ενεργούσαν καλύπτοντας το ένα κόμμα τις αμαρτίες του άλλου. Ενώ πλέον με την εντολή του Ελληνικού λαού αυτό έχει τελειώσει διότι απέναντι τους έχουν ένα άλλο κόμμα τον ΣΥΡΙΖΑ.

Συνέχισε την τοποθέτηση αποκαλύπτοντας τις ενέργειες της Ν.Δ. εντός της χώρας και των ομοϊδεατών της στην Ευρώπη (Σόιμπλε – Ντάισεμπλουμ κ.λ.π.) που συνέτειναν στην δημιουργία κλίματος και καταστάσεων που οδήγησαν στα capitals controls. Χαρακτηριστικά αποκάλυψε την υπονόμευση που υπέστη η διαπραγματευτική προσπάθεια της Κυβέρνησης από στελέχη της αντιπολίτευσης που καλούσαν τον κόσμο να πάρει τα χρήματα του από τις Ελληνικές Τράπεζες και να τα πάνε στο εξωτερικό.


Κλείνοντας ανέφερε πως κάθε σοβαρή Κυβέρνηση οφείλει να έχει σχέδιο έκτακτής ανάγκης ειδικότερα όταν έχει να αντιμετωπίσει έκτακτες καταστάσεις όπως αυτές που αντιμετώπισε η χώρα μας πριν ακριβώς ένα χρόνο. Αυτό το σχέδιο που διακινείται όμως μέσω του βιβλίου του οικονομολόγου Γκαλμπρέιθ δεν έχει καμία σχέση με την πραγματικότητα. Είναι δημιούργημα νοσηρών εγκεφάλων της αντι – ΣΥΡΙΖΑ προπαγάνδας. Και τέλος κάλεσε τη Νέα Δημοκρατία αλλά και σύνολο της αντιπολίτευσης να καταθέσουν τις προτάσεις τους για την οριστική έξοδο της χώρας μας από τον κύκλο του τρόμου και της καταστροφής.
Tromaktiko
VIDEO
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ