2016-07-28 21:11:46
Φωτογραφία για Συγκλονίζει η μητέρα του μικρού Μπεν: Ο γιος μου ζει με άλλη οικογένεια και με απορρίπτει
Ήταν 24 Ιουλίου 1991 όταν ο μικρός Μπεν Νίνταμ  εξαφανίστηκε μυστηριωδώς στο νησί της Κω  Το αγοράκι ήταν τότε 1,5 χρονών και το θρίλερ της εξαφάνισης του απασχολεί έντονα τα Μέσα Ενημέρωσης σε όλο τον κόσμο εδώ και δύο δεκαετίες.

Η μητέρα του δεν σταμάτησε λεπτό να τον αναζητά. Μάλιστα πρόσφατα μίλησε για τον επαναλαμβανόμενο εφιάλτη που βλέπει όταν κοιμάται.

«Βλέπω στον ύπνο μου ότι είναι ένας χαρούμενος νεαρός που ζει με άλλη οικογένεια και με απορρίπτει» δήλωσε η Κέρι Νίνταμ στο Sunday People και πρόσθεσε  «ξύπνησα και συνειδητοποίησα ότι είναι απλά ένα όνειρο,  οπότε υπάρχει ακόμα μια ευκαιρία για ευτυχισμένο τέλος».

Η ίδια μιλώντας τον περασμένο Μάιο στο Star, είχε δηλώσει ότι ανεβαίνει μόνη της αυτόν τον Γολγοθά, καθώς ο πατέρας του Μπεν την εγκατέλειψε λίγο καιρό αφ’ ότου χάθηκε το μικρό αγόρι, είκοσι χρόνια πριν!

Η ΕΞΑΦΑΝΙΣΗ

Όταν ο Μπεν εξαφανίστηκε η οικογένειά του βρισκόταν στην Κω συνδυάζοντας εργασία και διακοπές και έμενε σε τροχόσπιτο στην αγροτική περιοχή Ηρακλής του νησιού
. Ο παππούς και η γιαγιά του σκέφτονταν μάλιστα να μείνουν μόνιμα στο νησί. Κάποια στιγμή ο θείος του απομακρύνθηκε και το παιδάκι τον ακολούθησε. Όλοι πίστεψαν ότι τον πήρε ο θείος του και δεν τον αναζήτησαν με αποτέλεσμα η εξαφάνισή του να γίνει αντιληπτή αρκετές ώρες αργότερα. Η κινητοποίηση ήταν μεγάλη αλλά το παιδί δεν βρέθηκε. Κάποιος κάτοικος του νησιού με σοβαρά προβλήματα υγείας κυρίως ψυχολογικά, που είχε εμπλακεί σε έκνομες ενέργειες, είπε στους αστυνομικούς ότι βρήκε ένα παιδάκι στο δρόμο και το πέταξε σε ένα πηγάδι. Κανείς δεν έδωσε βαρύτητα στα λόγια του «χαζού» και δεν ερευνήθηκαν ποτέ τα πηγάδια στις περιοχές Ηρακλής και Ψαλίδι. Οι Άγγλοι εκμεταλλεύτηκαν την εξαφάνιση του μικρού Μπεν σε βάρος της χώρας μας και δεν έπαψαν να τη δυσφημούν.

Πολλά ακούστηκαν τότε σε βάρος μελών της οικογένειας του μικρού και κυρίως για τον πατέρα του που είχε απασχολήσει την αγγλική δικαιοσύνη. Η μητέρα, η γιαγιά και ο παππούς, δεν έπαψαν να αναζητούν το άτυχο αγοράκι και ευαισθητοποίησαν την κοινή γνώμη. Ξένοι επιχειρηματίες προσφέρουν το ποσό των 640.000 ευρώ σαν αμοιβή σε όποιον αποκαλύψει την αλήθεια για τον μικρό Μπεν. Η Σκότλαντ Γιάρντ μετά από επεξεργασία φωτογραφικού υλικού της οικογένειας, παρέδωσε και νέα εικόνα του Μπεν στην ηλικία των 21 χρόνων, ενώ οι έρευνες για την μυστηριώδη εξαφάνιση του μικρού αγοριού συνεχίζονται μέχρι σήμερα. Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ