2016-07-28 22:45:11
Φωτογραφία για Κωνσταντίνος Π. Γκιουλέκας: Δεν μπορεί σε κάθε επένδυση στην Ελλάδα οι υπουργοί του ΣΥΡΙΖΑ να βγαίνουν ως θρηνωδούσες αρχαίας τραγωδίας
"Αφού έκοψαν το ΕΚΑΣ από δεκάδες χιλιάδες συνταξιούχους, αφού πετσόκοψαν τις επικουρικές βγήκε χθες ο Πρωθυπουργός να πει ότι «δεν πειράξαμε τις κύριες!»

Μεγάλη ανακούφιση για τον συνταξιούχο που έπαιρνε 700 ευρώ και τώρα παίρνει 500, αφού τα 200 ευρώ δεν του κόπηκαν από την κύρια σύνταξη!!! Δυστυχώς, αυτά δοκιμάζουν και την κοινή λογική και την αντοχή ελληνικού λαού", τόνισε χαρακτηριστικά στην "Πρώτη Γραμμή" του ΣΚΑΪ ο βουλευτής Α Θεσσαλονίκης Κωνσταντίνος Π. Γκιουλέκας.

"Ο ΣΥΡΙΖΑ ψάχνει συνέχεια άλλοθι. Λέει και ξαναλέει ότι αυτά τα ψήφισαν και άλλα κόμματα.

Να ξεκαθαρίσουμε, λοιπόν, ότι εμείς ως Νέα Δημοκρατία ψηφίσαμε να παραμείνουμε στην Ευρώπη και περιμέναμε από τον ΣΥΡΙΖΑ να φέρει τα μέτρα.

Αυτό που δεν λένε είναι ότι τα μέτρα έφεραν και πήραν το κεφάλι του ελληνικού λαού, τα μέτρα που φορολόγησαν ότι κινείται, που ανέβασαν τον ΦΠΑ αυτά τα μέτρα δεν τα περιελάμβανε εκείνη η υπογραφή!"


Ερωτηθείς για το θέμα των Σκουριών ο Κ.Γκιουλέκας ανέφερε:

"Φυσικά, κανείς δεν μπορεί να αμφισβητήσει την επιστημονική γνώμη του Κεντρικού Αρχαιολογικού Συμβουλίου. Είναι ευθύνη, όμως του κ. Τσίπρα και της πολιτικής ηγεσίας του Υπουργείου Πολιτισμού να επισπεύσουν αυτά τα θέματα. Το ΚΑΣ γνωμοδοτεί, ο κ.Τσίπρας παίρνει, όμως, τις αποφάσεις", επισήμανε ο βουλευτής Θεσσαλονίκης και συνέχισε:

"Από την κυβέρνηση βλέπουμε μία πολιτική σταθερά κατά των επενδύσεων. Δεν μπορεί κάθε φορά που γίνεται μια μεταρρύθμιση και μία επένδυση στην Ελλάδα οι υπουργοί του ΣΥΡΙΖΑ να βγαίνουν ως θρηνωδούσες αρχαίας τραγωδίας  και να λένε «Δυστυχώς... λυπούμαστε που το κάνουμε... με πόνο καρδιάς το κάνουμε!»

Ποιος θα επενδύσει στην Ελλάδα όταν βλέπει τέτοια πράγματα;" Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΩΡΑ... ΒΟΥΡΟΥ
ΕΠΟΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ
ΩΡΑ... ΒΟΥΡΟΥ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ