2016-07-29 00:52:06
Φωτογραφία για Η Αραβανή για X-Factor 2 & «Ελένη»- Θα έκανε πρωινό;
Στον φετινό κύκλο του X-Factor που πορβλήθηκε από τον ΣΚΑΪ η Ευαγγελία Αραβανή άφησε τις καλύτερες εντυπώσεις παρουσιάζοντας τι συνέβαινε στα παρασκήνια κι ήδη από πριν το τέλος του παιχνιδιού ακουγόταν ότι ο ΣΚΑΪ της έχει κάνει πρόταση και για τον δεύτερο κύκλο.

Η ίδια απάντησε σε συνέντευξή της στο DownTown:

«Αυτό δεν το ξέρω ακόμα να στο πω με σιγουριά. Είναι πάρα πολύ νωρίς. Το κανάλι έχει εκδηλώσει το ενδιαφέρον του να επαναλάβει το παιχνίδι αυτό κι έχουν πει ότι θα το κάνουν και τη νέα σεζόν. Ακόμα δεν έχουμε κάποια επίσημη ενημέρωση, ούτε κάτι συγκεκριμένο να σου πω. Οπότε, θα περιμένουμε να δούμε.»

Η φημολογία τη θέλει να έχει δεχθεί πρόταση από τη Μενεγάκη να είναι στην ομάδα της «Ελένης». Ισχύει;

«Κοίτα, αυτή τη στιγμή που μιλάμε είναι μία πολύ ρευστή περίοδος που γίνονται γενικές συζητήσεις. Πολλά μπορεί να λέγονται. Κάποια ισχύουν και κάποια όχι. Δεν θέλω να σου επιβεβαιώσω ή να σου διαψεύσω κάτι που μπορεί να ισχύει, αλλά μπορεί και να μην ευσταθεί. Ό,τι είναι να γίνει θα γίνει πάντως. Ειλικρινά όμως, μέχρι αυτή τη στιγμή που μιλάμε, δεν έχω κάτι σίγουρο να σου πω. Είναι όλα στον αέρα.»


Και τέλος, θα ήθελε να κάνει πρωινή εκπομπή;

«Η αλήθεια είναι ότι εσείς με πιέζετε να το σκεφτώ, που με ρωτάτε. Ναι, θα το σκεφτόμουν. Στην ψυχαγωγία ανήκει, οπότε δεν είναι κάτι έξω από εμένα. Δεν είναι δελτίο ειδήσεων. Τώρα πια, στις μέρες μας, δεν είναι και να πεις κάτι. Τόσες ανατροπές συμβαίνουν. Άλλα κανάλια κλείνουν, ζώνες διαλύονται… Αν μου γίνει μία τέτοια πρόταση στο μέλλον, θα το σκεφτόμουν παραπάνω από μία φορά. Σημασία για μένα έχει το να νιώθω εγώ ασφαλής με αυτό που πάω να κάνω, αλλά και με το πόσο έτοιμη θα είμαι τη δεδομένη χρονική στιγμή.»
Πηγή Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ