2016-07-29 15:51:21
Φωτογραφία για ΦΡΙΚΗ: Φανατικοί Ισλαμιστές καίνε κουτάβια και δείχνουν να το... διασκεδάζουν! [video]
Σύμφωνα με την εφημερίδα India.com πέντε αγόρια γελούν σε ένα βίντεο καθώς καίνε ζωντανά τρία κουτάβια.

Αυτό που δεν ειπώθηκε σε καμία από τις αναφορές είναι ότι ένα από τα αγόρια φορούσε ένα άσπρο κάλυμμα στο κεφάλι κάτι το οποίο αυξάνει τις πιθανότητες ότι ήταν μουσουλμάνοι. Ακόμη και ορισμένοι κάτοικοι της περιοχής σε σχόλιά τους το επιβεβαιώνουν αυτό.

Στο Χαϊντεραμπάντ της Ινδίας, σε φρικιαστικό βίντεο διάρκειας τριών λεπτών, μπορείτε να δείτε πέντε αγόρια να σέρνουν τρία κουτάβια στη φωτιά που άναψαν προηγουμένως με ξύλα και σκουπίδια. Ένα από τα αγόρια δένει δύο κουτάβια μαζί από τα πόδια τους ενώ ο άλλος ρίχνει το τρίτο στην φωτιά μόλις άναψε.

Όταν τα κουτάβια άρχισαν να ουρλιάζουν και προσπαθούσαν να ξεφύγουν, τα αγόρια όπως μπορείτε να δείτε τα έσπρωχναν πίσω στη φωτιά χρησιμοποιώντας μπαστούνια. Όσο περίμεναν μέχρι να θανατωθούν τα σκυλιά, απολάμβαναν με διασκέδαση το πώς καίγονταν ζωντανά.


Από το βίντεο φαίνεται ότι τα αγόρια έπαιζαν με τα κουτάβια για λίγο το απόγευμα και ύστερα άναψαν την φωτιά για διασκέδαση.

Στη συνέχεια, τα αγόρια έσυραν τα τρία κουτάβια από τις ουρές τους και τα πέταξαν στη φωτιά. Οι κραυγές των κουταβιών ακούγονταν στο βίντεο που κάποιος ανέβασε στο Facebook.

Φιλόζωοι ακτιβιστές που παρακολούθησαν το βίντεο υπέβαλαν καταγγελία στον Αστυνομικό Σταθμό Musheerabad. Ένας αξιωματούχος δήλωσε ότι οι πέντε ήταν ανήλικοι και θα ανακριθούν.

Επίσης, τα Ισραηλινά μέσα ενημέρωσης κυκλοφόρησαν ένα συγκλονιστικό βίντεο που δείχνει την κακοποίηση ενός παιδιού αραβικής καταγωγής στα χέρια του πατέρα του, ο οποίος όπως μπορείτε να δείτε βάζει την κόρη του που κλαίει, για τιμωρία σε έναν λευκό κουβά, και κλείνει το καπάκι. Συγχρόνως την απειλεί ότι θα την πάει στο κρεοπωλείο, σφραγίζει τελικά το καπάκι και απομακρύνεται με τον κουβά.
Tromaktiko
VIDEO
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΑΕΙ... ΓΙ'ΑΛΛΑ Ο ΕΡΝΑΝΙ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ
ΠΑΕΙ... ΓΙ'ΑΛΛΑ Ο ΕΡΝΑΝΙ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ