2016-07-30 06:40:14
Φωτογραφία για Οι αθλητές της Κούβας στους Ολυμπιακούς θα φορούν ΤΑ παπούτσια -Με υπογραφή Louboutin
Είναι σικ, φινετσάτες, μοντέρνες, έχουν ήδη κερδίσει τον θαυμασμό και φέρουν την υπογραφή ενός διάσημου σχεδιαστή… παπουτσιών Ο λόγος για τις στολές που θα φορούν οι αθλητές της Κούβας στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Ρίο και οι οποίες είναι σχεδιασμένες από τον Christian Louboutin.

Ο πασίγνωστος Γάλλος σχεδιαστής υποδημάτων, οι δημιουργίες του οποίου φοριούνται από τους μεγαλύτερους σταρ -και όχι μόνο- ανά τον πλανήτη, ένωσε τις δυνάμεις του με τον Henri Tai, ιδρυτή του αθλητικού e-shop Sporty Henri, για να δημιουργήσει τις στολές της Ολυμπιακής Ομάδας της Κούβας και το αποτέλεσμα είναι, ομολογουμένως, εντυπωσιακό.

Ο Christian Louboutin με δύο αθλητές της Κούβας και τον «συνεταίρο» του Henri Tai

Βασικό «κομμάτι» των στολών είναι το στρατιωτικό τζάκετ, σε κόκκινο ή μπεζ χρώμα, με τη σημαία της Κούβας στην τσέπη του στήθους. Οι γυναίκες αθλήτριες φορούν πέδιλα με χαμηλό τακούνι και οι άνδρες συνάδελφοί τους παπούτσια σνίκερς, και τα δύο στα χρώματα της κουβανέζικης σημαίας. Και φυσικά, όλα έχουν κατακόκκινη σόλα, σήμα κατατεθέν του Γάλλου σχεδιαστή.


Οι εν λόγω στολές θα φορεθούν τόσο στην τελετή έναρξης όσο και στην τελετή λήξης των Ολυμπιακών Αγώνων, αλλά και σε κάθε επίσημη εμφάνιση των Κουβανών εκτός αγωνιστικών χώρων.

«Στους Ολυμπιακούς Αγώνες, οι αθλητές σού δίνουν την αίσθηση ότι βάζουν μια στολή και μετατρέπονται σε αυτούς τους υπερήρωες που αψηφούν τη βαρύτητα, αψηφούν τον χρόνο, αψηφούν κάθε νόμο της Φυσικής. Εμείς σχεδιάσαμε τις στολές για τις στιγμές που θα ξαναγίνονται άνθρωποι, όντας όμως ακόμα σε μια στιγμή δόξας, ενώ επιστρέφουν στον πραγματικό κόσμο. Θέλουμε να συνεχίσουν να αισθάνονται μοναδικοί την ώρα που φαίνονται πραγματικά εκπληκτικοί», είπε ο Louboutin.

«Τα ρούχα πρέπει να ταιριάζουν απόλυτα με τα εκπληκτικά αθλητικά κορμιά. Ο στόχος μας ήταν να τα κάνουμε να μοιάζουν κομμένα και ραμμένα για τον κάθε αθλητή ξεχωριστά», είπε, από την πλευρά του, ο Henri Tai, παλαίμαχος παίκτης του χάντμπολ και «συνεταίρος» του Γάλλου σχεδιαστή στη δημιουργία των στολών. 
Πηγή
Tromaktiko
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ