2016-07-30 13:37:09
Φωτογραφία για ΣΤΗ... «ΜΑΧΗ» ΤΟΥ ΙΣΡΑΗΛ ΤΣΟΡΙ ΚΑΙ ΚΑΜΠΙΑΣΟ!
Τα πλάνα του για τον επαναληπτικό του Ολυμπιακού με την Χάποελ καταστρώνει ο Βίκτορ, ο οποίος, σύμφωνα με τις ενδείξεις, σκοπεύει να ξεκινήσει στο Ισραήλ με τους Τσόρι και Καμπιάσο στο αρχικό σχήμα.

Για πολλούς λόγους η ρεβάνς του Ολυμπιακού με την Χάποελ Μπερ Σεβά στο Ισραήλ, στο πλαίσιο της 3ης προκριματικής φάσης του Champions League, δεν είναι απλή υπόθεση.

Οι ερυθρόλευκοι μετά το 0-0 στο Καραϊσκάκη ψάχνουν τη νίκη ή ισοπαλία με γκολ στη... «φλεγόμενη» έδρα των Ισραηλινών, ενώ παράλληλα καλούνται να ξεπεράσουν και τις δύσκολες καιρικές συνθήκες.

Όλα αυτά τα γνωρίζει καλύτερα από όλους ο Βίκτορ, ο οποίος καταστρώνει τα πλάνα του για την αναμέτρηση με τη Χάποελ. Όπως γράφει ο «Γαύρος», ο Ισπανός τεχνικός σκοπεύει να βασιστεί στην εμπειρία του Τσόρι και του Καμπιάσο, οι οποίοι έχουν ζήσει πολλές φορές δύσκολες καταστάσεις και θα μπορέσουν να δώσουν την ηρεμία που χρειάζεται η ομάδα για να επιστρέψει με την πρόκριση στα πλέι οφ του Champions League στις αποσκευές της.

Παράλληλα, οι δύο Αργεντίνοι μπορούν να δώσουν λύσεις και στην ανάπτυξη των πρωταθλητών Ελλάδας, δημιουργώντας χώρους για τους υπόλοιπους παίκτες και να φτάσουν πιο εύκολα στην αντίπαλη εστία.
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ