2016-07-30 20:46:06
Φωτογραφία για Β. Λεβέντης: Θα μπω στην κυβέρνηση μετά τις εκλογές
Την πρόθεσή του να συμμετάσχει στην επόμενη κυβέρνηση, η οποία θα προκύψει μετά τις εκλογές που προβλέπει πως θα γίνουν σύντομα, εξέφρασε ο πρόεδρος της Ένωσης Κεντρώων, Βασίλης Λεβέντης, μιλώντας στο και τηλεοπτικό κανάλι "Ε" διευκρίνισε πως δεν πρόκειται να δώσει «λευκή επιταγή» σε κανέναν, θέτοντας τους όρους του.

Ο πρόεδρος της Ένωσης Κεντρώων τόνισε πως θα ενταχθεί στην κυβέρνηση είτε με επικεφαλής τον Τσίπρα, είτε με τον Μητσοτάκη, διευκρινίζοντας πως δεν είναι «δεκανίκι» του νυν πρωθυπουργού, αλλά συζητούν ως φίλοι.

«Μετά τις εκλογές και αν μου το ζητήσουν θα μπω στη κυβέρνηση,όποια και αν είναι αυτή. Όχι όμως με λευκή επιταγή. Τώρα είμαι στην αντιπολίτευση. Μετά τις εκλογές και αν μου το ζητήσουν θα μπω στη κυβέρνηση, είτε ο Τσίπρας είναι αυτός ,είτε ο Μητσοτάκης, αλλά όχι με λευκή επιταγή.Θα επιβάλω σχέδιο», δήλωσε ο κ. Λεβέντης.

Ο πρόεδρος της Ένωσης Κεντρώων ξεκαθάρισε πως δεν έχει σκοπό να μπει στην παρούσα κυβέρνηση, λέγοντας πως το ΠΑΣΟΚ και το ΠΟΤΑΜΙ έχουν ενταχθεί στο «άρμα» του Μητσοτάκη.


Ο κ. Λεβέντης έκανε την εκτίμηση ότι η οικονομία δύσκολα θα ανακάμψει και ότι ο Σεπτέμβριος θα είναι ένας πολύ δύσκολος μήνας για τον λαό και πρόσθεσε πως αν καταφέρουν το ΠΑΣΟΚ και το ΠΟΤΑΜΙ να ρίξουν την κυβέρνηση, θα πάμε σε εκλογές.

Τέλος, για τις τηλεοπτικές άδειες ο πρόεδρος της Ένωσης Κεντρώων δήλωσε ότι «αν υπάρχουν 5 ισοδύναμες προτάσεις θα δοθούν 5 τηλεοπτικές άδειες. Αν υπάρχουν 6 ισοδύναμες προτάσεις θα δοθούν 6 τηλεοπτικές άδειες. Δεν θα μείνει η κυβέρνηση στις 4 τηλεοπτικές άδειες».
Πηγή Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ