2016-07-31 01:52:06
Φωτογραφία για Τουρκία: Αυτό είναι το 'νεκροταφείο των προδοτών' όπου θα ταφούν οι πραξικοπηματίες
Ο δήμος Κωνσταντινούπολης δημιουργεί το νεκροταφείο που θα ταφούν όσοι συμμετείχαν στο αποτυχημένο πραξικόπημα της 15ης Ιουλίου. Τι δηλώνει ο ίδιος ο Δήμαρχος της πόλης για το καθεστώς στο "κοιμητήριο των προδοτών".

Ένα νεκροταφείο όπου θα ταφούν οι νεκροί που συμμετείχαν στο αποτυχημένο πραξικόπημα στην Τουρκία, δημιουργεί ο δήμαρχος της Κωνσταντινούπολης. Σύμφωνα με το RT, στο νεκροταφείο αυτό δεν θα γίνονται θρησκευτικές τελετές και προσευχές κατά τη διάρκεια των τελετών.

"Διέταξα να δεσμευθεί χώρος και να δημιουργηθεί νεκροταφείο, το οποίο θα αποκαλείται 'νεκροταφείο των προδοτών'. Έτσι, οι περαστικοί θα μπορούν να περνούν απ' έξω και να τους καταριούνται" δήλωσε στα τουρκικά ΜΜΕ ο δήμαρχος Κωνσταντινούπολης.

Υπενθυμίζεται πως με απόφαση της Διεύθυνσης Θρησκευτικών Υποθέσεων είχε ανακοινωθεί πως δεν θα τελεστούν οι κηδείες των συμμετεχόντων στην απόπειρα πραξικοπήματος.

Η ανακοίνωση υποστήριζε πως "η προσευχή κατά την κηδεία, είναι προσευχή που κάνουν οι πιστοί για τους νεκρούς αδελφούς τους, με τις πράξεις τους ποδοπάτησαν το δίκαιο όχι μόνο των ατόμων, αλλά και ενός ολόκληρου έθνους και έτσι δεν δικαιούνται την προσευχή των πιστών αδελφών τους".
Πηγή
Tromaktiko
VIDEO
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ