2016-07-31 13:06:02
Φωτογραφία για Εγκαινιάστηκε η διάβαση Γκαζέλο στα Τρίκαλα
Ένα πολυαναμενόμενο έργο εδώ και πολλά χρόνια εγκαινιάστηκε το πρωί της Κυριακής στα Τρίκαλα. Πρόκειται για την υπόγεια διάβαση Γκαζέλο η οποία εξασφαλίζει πλέον την  σύνδεση της συνοικίας των Σαραγίων με τον πολεοδομικό ιστό της πόλης.

Τα εγκαίνια πραγματοποιήθηκαν παρουσία της Κυβερνητικής Εκπροσώπου Όλγας Γεροβασίλη, της υφυπουργού Μεταφορών Μαρίνας Χρυσοβελώνη, του περιφερειάρχη Θεσσαλίας Κώστα Αγοραστού, του δημάρχου Τρικκαίων Δημήτρη Παπαστεργίου, των βουλευτών της συμπολίτευσης Σάκη Παπαδόπουλου, Παναγιώτας Δριτσέλη, Χρήστου Σιμορέλη, αντιπεριφερειαρχών, αντιδημάρχων, περιφερειακών και δημοτικών συμβούλων. Την τελετή του Αγιασμού τέλεσαν οι Μητροπολίτες Τρίκκης και πρώην Τρίκκης κ.κ. Χρυσόστομος και Αλέξιος.

Η διάβαση έχει δυο λωρίδες κυκλοφορίας (μια ανά κατεύθυνση), πεζοδρόμια ένθεν κακείθεν και ασανσέρ για την μετακίνηση ανθρώπων με κινητικά προβλήματα.

Λίγα μέτρα από το σημείο όπου κόπηκε η κορδέλα διαμαρτύρονταν πολίτες, κυρίως πρώην στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ, τα οποία διαφώνησαν με την πολιτική του κόμματος και διαφοροποιήθηκαν τον τελευταίο χρόνο.
Πηγή
Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
Ο Σβαϊνστάιγκερ ψάχνει ομάδα
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ
Ο Σβαϊνστάιγκερ ψάχνει ομάδα
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ