2016-08-01 13:42:23
Φωτογραφία για ΣΥΓΚΛΟΝΙΣΤΙΚΗ καταγγελία: Ο γιος μου γλίτωσε από τα δόντια του σκύλου σαν από θαύμα
Σοκ και προβληματισμό προκαλεί η καταγγελία μιας μητέρας στο Cretalive που περιγράφει με δραματικό τρόπο την επίθεση που δέχτηκε το παιδί της από ένα αδέσποτο λυκόσκυλο. Το περιστατικό έρχεται να καταγραφεί λίγα μόλις εικοσιτετράωρα μετά την επίθεση του ροτβάιλερ στο μικρό κοριτσάκι στον Άγιο Νικόλαο που προκάλεσε σοκ στο πανελλήνιο !

Όπως ανέφερε η ίδια το περιστατικό σημειώθηκε την προηγούμενη Παρασκευή όταν ο 6χρονος γιος της επέβαινε στο μηχανάκι που οδηγούσε ο πατέρας του και σταμάτησαν για βενζίνη σε πρατήριο καυσίμων στον επαρχιακό δρόμο Αγίας Ειρήνης - Αρχανών στο ύψος των Πατσίδων.

Σύμφωνα με την περιγραφή της γυναίκας σε ανύποπτο χρόνο ένα αδέσποτο λυκόσκυλο άρπαξε το 6χρονο αγοράκι από πίσω και το τραυμάτισε σοβαρά στο κεφάλι.

Το παιδί μεταφέρθηκε άμεσα στο νοσοκομείο και όταν το αντίκρισε η μητέρα του ήταν πλημμυρισμένο στα αίματα. "Ήταν σαν να του είχαν επιτεθεί με μπαλτά" καταγγέλλει σοκαρισμένη η γυναίκα σημειώνοντας πως μέσα στην ατυχία του το αγοράκι στάθηκε τυχερό καθώς θα μπορούσε να είχε υποστεί ακόμα μεγαλύτερη ζημιά.


Το παιδί νοσηλεύεται στην Παιδοχειρουργική κλινική του ΠΑΓΝΗ με 15 ράμματα στο κεφάλι προσπαθώντας να ξεχάσει την περιπέτεια του.

Όπως καταγγέλλει η μητέρα του ο συγκεκριμένος σκύλος είναι αδέσποτος και δεν είναι η πρώτη φορά που επιτίθεται σε ανθρώπους ωστόσο εξακολουθεί να κυκλοφορεί ελεύθερο. Η ίδια απευθύνθηκε σε όλους τους αρμόδιους φορείς αναζητώντας κάποιον υπεύθυνο. Ωστόσο δεν πήρε απαντήσεις ούτε από το δήμο Αρχανών Αστερούσιων ούτε από τις φιλοζωικές οργανώσεις.

Έτσι υπέβαλλε μήνυση κατά παντός υπευθύνου τονίζοντας οτι με την κίνηση αυτή θέλει να προφυλάξει κάθε ανυποψίαστο πολίτη σημειώνοντας παράλληλα πως εύχεται αυτό να είναι το τελευταίο περιστατικό και καμία άλλη μητέρα να μη βιώσει τον εφιάλτη που έζησε εκείνη.
Πηγή
Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ