2016-08-06 08:17:09
Φωτογραφία για Σε “Hot-Spot” καταστάσεις Συμβόλαια και Ασφαλιστές στην Ελληνική Ασφαλιστική Αγορά
Μια ιδιόρρυθμη κατάσταση που μοιάζει με το “προσφυγικό” βιώνουν αρκετοί ασφαλιστικοί διαμεσολαβητές και πελάτες στο τελευταίο τρίμηνο (Ιούνιος – Αύγουστος 2016) στην Ελληνική Ασφαλιστική Αγορά!

Το θέμα των ΕΠΥ, ENTERPRISE και εξελίξεων στην ERGO – ΑΤΕ Ασφαλιστική και στην INTERNATIONAL LIFE – ΕΘΝΙΚΗ αλλά και της τύχης των Γενικών Ασφαλίσεων, έθεσε σε “ομηρία” και “κράτηση” πολλούς διαμεσολαβούντες που δεν ξέρουν “που ανήκουν”! Πολλά ακούγονται, πολλά γίνονται, πολλά φαίνονται και περισσότερα δεν φαίνονται!

Οι χειρισμοί που έγιναν άφησαν πολλά κενά και πολλά περιθώρια παρερμηνειών για την τύχη των συμβολαίων, για το εάν χάνουν κάποιοι τα λεφτά τους και για το εάν κάποιοι “εμπλεκόμενοι” έχουν ευθύνες και εάν μπορούν να συνεχίζουν να συναλλάσσονται κάποιοι σε εταιρίες που “έκλεισαν”!

Τι γίνεται ΔΕΙΑ; Ποιος θα πληρώσει το “ασφαλιστικό προσφυγικό”; Υπάρχουν ευθύνες; Και ποιοι κρύβονται πίσω από “απρόσωπα” sites χωρίς ταυτότητα; Και ποιοι “νομιμοποιούν” περίεργες τουλάχιστον πρακτικές; Και ποιοι είναι μέλη στα ΔΣ; Και πως μπορούν να έχουν άδειες για 2, 3 και 4 ΕΠΥ και να μεταφέρουν όπου και όπως θέλουν πελάτες και συμβόλαια; Και πότε είναι καλές και πότε είναι κακές οι ΕΠΥ; Και ποιος διαβάζει την προϊστορία μελών ΔΣ; Τελικά μπήκε εκκαθαριστής στην Enterprise και τα δημοσιεύματα περί Eurolife αληθεύουν;
Πηγή Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ