2016-08-07 01:22:11
Φωτογραφία για Tα...μικρά ..θαύματα της Ενωσης Μοντελιστών Ιωαννίνων [video]
Φαντασία και μεράκι.. αυτά  αυτά πρέπει να διαθέτει κάποιος για να ασχοληθεί με τον μοντελισμό και να δώσει άλλες διαστάσεις στην πραγματικότητα!

Τα μέλη της Ενωσης Μοντελιστων Ιωαννίνων  πάντως αποδεικνύουν σε κάθε τους έκθεση πως τα διαθέτουν ,αφού καταφέρνουν και εντυπωσιαζουν με τα ...μικρά τους "θαύματα" δουλεμένα με πολύ υπομονή ,με  έμφαση και στην πιο μικρή λεπτομέρεια προκειμένου το ...μοντέλο τους να αγγίζει κάθε φορά  την πραγματικότητα .Και το  πετυχαίνουν!

Δείτε  στο βίντεο απο το αρχείο του epirus-tv-news , τη φετινή πανελλήνια έκθεση της Ένωσης Μοντελιστών Ιωαννίνων 2016 ,που έλαβε χώρα πριν απο λίγο καιρό, στα Ιωάννινα.

Πλήθος κόσμου είχε την ευκαιρία να θαυμάσει από κοντά τις δημιουργίες μοντελιστών από τα Ιωάννινα, την Σπάρτη, την Αθήνα, την Θεσσαλονίκη, το Αίγιο, την Κέρκυρα, την Πρέβεζα, την Πάργα, την Καρδίτσα αλλά και από το εξωτερικό, την Σόφια και το Βελιγράδι.

Φυσικά την παράσταση έκλεψαν οι δημιουργίες των μικρών  φίλων, μοντελιστών κάτω των 18 ετών

τα τηλεκατευθυνόμενα μοντέλα και η υψηλότατη ποιότητα των εκθεμάτων.

Το  επόμενο ραντεβού  έχει οριστεί  για το 2017, μια σημαντική χρονιά για τον σύλλογό  καθώς θα εορτασθούν τα 25 χρόνια της Ένωσης Μοντελιστών Ιωαννίνων!
Tromaktiko
VIDEO
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ