2012-05-16 15:00:15
Φωτογραφία για Το California Superbike School διοργάνωσε με επιτυχία ένα διήμερο σχολείο στην όμορφη πίστα των Σερρών το Σάββατο και τη Κυριακή 12-13 Μαΐου
Το California Superbike School διοργάνωσε με επιτυχία ένα διήμερο σχολείο στην όμορφη πίστα των Σερρών το Σάββατο και τη Κυριακή 12-13 Μαΐου.

Το σχολείο είχε βαλκανικό χρώμα και όλοι οι νέοι απόφοιτοι του σχολείου αναθεώρησαν την σχέση τους με την μοτοσυκλέτα τους, καθώς η γνώση και η τεχνική που απόκτησαν τους έδωσε καλύτερο έλεγχο και κατανόηση στο τρόπο που συνεργάζεται οδηγός με τη μοτοσυκλέτα του.

Οι Υποστηρικτές του σχολείου είναι η Μοτοδυναμική Α.Ε.Ε επίσημος και αποκλειστικός διανομέας της Yamaha Motor Co. Ltd, τα κράνη Schuberth, τα ελαστικά Metzeler της Intramoto, η Drift κάμερες και ο εξοπλισμός αναβάτη της Alpinestars.

Την τεχνική υποστήριξη των μοτοσυκλετών την έχει αναλάβει ο Νίκος Τσεσμελής, τα ελαστικά μας τα προσέχει ο BOUKIS WAY, το Dirty Wash μας κρατά καθαρούς και το USED-MOTO.gr μας κρατά ενήμερους.

Τέλος, αποκλειστικός χορηγός επικοινωνίας είναι το περιοδικό ΜΟΤΟ και για το φωτογραφικό υλικό είναι υπεύθυνο η RacePhoto.

Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφτείτε το site μας www.superbikeschool.co.gr

ή στο facebook στην σελίδα www.facebook.com/California.Superbike.School.Greece

Αν σας άρεσε το θέμα κάντε ένα “Like” και κοινοποιήστε το στους Φίλους σας…!
autocarnet.blogspot.com
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ