2016-08-11 08:55:05
Φωτογραφία για Κρήτη: Η αστυνομία στα ίχνη των ληστών από υπόθεση του 2013
Οι κουκουλοφόροι τον Φεβρουάριο του 2013 είχαν απειλήσει έναν πατέρα παρουσία της ανήλικης κόρης του

Δύο Αλβανοί και μία συμπατριώτισσα τους φέρονται να εμπλέκονται, σύμφωνα με την Ασφάλεια Ηρακλείου, στην ληστεία που είχε σημειωθεί πριν από 3,5 χρόνια σε μονοκατοικία στην περιοχή της Αμμουδάρας. Ήταν Φεβρουάριος του 2013 όταν δύο δράστες με μαχαίρια μπήκαν στο σπίτι 56χρονου και τον ακινητοποίησαν με σκοπό να πάρουν χρήματα και κοσμήματα.

Μπροστά στο σκηνικό του τρόμου ήταν η ανήλικη κορούλα του, η οποία βίωσε τον εφιάλτη με τους κουκουλοφόρους να απειλούν τον πατέρα της και να τον πιέζουν στην κοιλιά με ένα τεράστιο μαχαίρι. Οι δράστες αφού πήραν αυτά που ήθελαν, τον κλείδωσαν στο μπάνιο του σπιτιού, άρπαξαν τα κλειδιά του αυτοκινήτου του και εξαφανίστηκαν.

Σύμφωνα με τα όσα έγιναν γνωστά, κλειδί στην υπόθεση φέρεται η Αλβανίδα, η οποία εργαζόταν για λογαριασμό του 56χρονου παθόντα. Οι δύο συμπατριώτες της ήταν εκείνοι που μπήκαν στο σπίτι για να ληστέψουν τον ιδιοκτήτη. Οι δύο εκ των τριών έχουν δώσει απολογία στο πλαίσιο της προανάκρισης, τον τρίτο εκπροσώπησε δικηγόρος. Η δικογραφία έχει διαβιβαστεί στην Εισαγγελία Ηρακλείου για τα περαιτέρω.
Πηγή
Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ