2016-08-12 10:32:17
Φωτογραφία για Δύο νεκροί και πολλοί τραυματίες από τις εκρήξεις στην Ταϊλάνδη - Η αστυνομία κάνει λόγο για εσωτερικό σαμποτάζ
 Δύο νεκρούς και πολλούς τραυματίες αφήνουν πίσω τους οι εκρήξεις που σημειώθηκαν χθες και σήμερα σε τουριστικά θέρετρα της Ταϊλάνδης, με την αστυνομία να εκτιμά πως δεν συνδέονται με την τρομοκρατία και κάποια διεθνή ισλαμιστική οργάνωση, αλλά αποτελούν «εσωτερικό σαμποτάζ».

Δύο εκρήξεις σημειώθηκαν στο θέρετρο Χουα Χιν, περίπου 200 χιλιόμετρα νότια της Μπανγκόκ, σήμερα το πρωί, μόλις λίγες ώρες αφότου δύο άλλες εκρήξεις σκότωσαν έναν άνθρωπο και τραυμάτισαν είκοσι έναν χθες.

Ακόμα ένας άνθρωπος έχασε τη ζωή του και τρεις τραυματίστηκαν στις σημερινές εκρήξεις στο Χουά Χιν ενώ ακόμα δύο εκρήξεις σημειώθηκαν στο Πουκέτ προκαλώντας έναν ελαφρύ τραυματισμό.

Οι έρευνες της αστυνομίας βρίσκονται σε εξέλιξη, ενώ δεν έχει εντοπιστεί κάποια πιθανή σύνδεση με διεθνείς τρομοκρατικές οργανώσεις, σύμφωνα με δηλώσεις του εκπροσώπου της αστυνομίας της Ταϊλάνδης στο Reuters.

Παράλληλα, δεν έχει διευκρινιστεί αν οι εκρήξεις συνδέονται με την κοινωνική αναταραχή που επικρατεί στις περιοχές στα νότια της Ταϊλάνδης, όπου οι μουσουλμάνοι αποτελούν την πλειοψηφία.
Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ