2016-08-12 23:54:08
Φωτογραφία για Αγία Νάπα: Έτσι πεθαίνουν στο Nissi Beach - Ασήκωτες οι ευθύνες των αρμοδίων [video]
Ας είμαστε ειλικρινείς  Ο θάνατος του 27χρονου τουρίστα την Πέμπτη 11/8, σε μια από τις πιο πολυσύχναστες και δημοφιλείς παραλίες του νησιού μας δεν είναι ένα μεμονωμένο περιστατικό.

Οι πλείστοι Κύπριοι που επισκέπτονται την παραλία του Nissi Beach, στην Αγία Νάπα, ξέρουν είτε από γονείς, είτε από φίλους είτε από τα Μ.Μ.Ε ότι στον συγκεκριμένο βράχο έχουν σημειωθεί κατά το παρελθόν δεκάδες αν όχι εκατοντάδες ατυχήματα.

Αυτό το γνωρίζουν και οι αρμόδιες τοπικές και δημοτικές αρχές.

Όποιος επισκέφτηκε το συγκεκριμένο σημείο βλέπει παρόλα αυτά δεκάδες τουριστών ανυποψίαστων ή όχι να επιδίδονται  σε βουτιές αυτοκτονίας.

Ο δήμος Αγίας Νάπας, έχει τοποθετήσει εδώ και μεγάλο χρονικό διάστημα στο εν λόγω σημείο ταμπέλα στα αγγλικά και τα ελληνικά με την σήμανση «απαγορεύονται οι βουτιές».

Οι τουρίστες όμως, βάζουν σε κίνδυνο τη ζωή τους αγνοώντας την εν λόγω απαγορευτική σήμανση και συνεχίζουν να επιδίδονται σε αυτή την βλακεία.


Το ερώτημα όμως είναι το εξής: ο Δήμος Αγίας Νάπας ως αρμόδια αρχή θα προβεί σε περαιτέρω ενέργειες ώστε να αποφευχθούν στο μέλλον ανάλογες ή και χειρότερες τραγωδίες; Ή με μια ταμπέλα έχει ξεμπερδέψει και έχει την συνείδηση του καθαρή;

Εμείς, ευελπιστούμε ότι άμεσα θα ληφθούν πιο δραστικά μέτρα, είτε με περίφραξη του συγκεκριμένου χώρου, είτε με τοποθέτηση στο εν λόγω σημείο ανθρώπινου δυναμικού, που θα εγγυάται την ασφάλεια των πολιτών και θα διαφυλάσσει την φήμη μιας υπέροχης παραλίας.

Ακολουθούν βίντεο με ανέμελους τουρίστες να επιδίδονται σε επικίνδυνες βουτιές δίπλα ακριβώς από τα θανατηφόρα βράχια:
Πηγή Tromaktiko
VIDEO
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ