2016-08-14 09:33:07
Φωτογραφία για Κορακάκη: «Δεν μου έδιναν ούτε το εθνόσημο» - Η άγνωστη ιστορία με το ατύχημα πριν τους Ολυμπιακούς
Τύπωνε μόνη της την ελληνική σημαία Η Άννα Κορακάκη αποκάλυψε πως πριν μερικά χρόνια η Ελληνική Ολυμπιακή Επιτροπή δεν της πρόσφερε ούτε τα ρούχα για να αγωνιστεί σε αγώνες, με αποτέλεσμα να αγοράζει εκείνη δικό της εξοπλισμό και να τυπώνει πάνω την ελληνική σημαία! Το ατύχημα με την μηχανή λίγες μέρες πριν τους Ολυμπιακούς.

Ο πατέρας και προπονητής της Άννας Κορακάκη αποκάλυψε στην εφημερίδα «Καθημερινή» την ιστορία που παραλίγο να στερήσει από την Ελληνίδα αθλήτρια τη συμμετοχή της στους Ολυμπιακούς Αγώνες: «Ήταν 16 Ιουλίου και είχαμε πάει για προπόνηση. Η Άννα μού ζήτησε να οδηγήσει το μηχανάκι και της είπα να μην το κάνει γιατί σε μία βδομάδα φεύγαμε. Είναι όμως ατίθαση. Μέχρι να μαζέψω τα πράγματα, και πριν προλάβω να τη σταματήσω, ανέβηκε επάνω. Άνοιξε απότομα το γκάζι και η μηχανή την πήρε από κάτω. Πάγωσα. Μου φώναζε να σηκώσω τη μηχανή κι εγώ έβλεπα τα αίματα να κυλάνε από τα πόδια της. Δεν μπορούσα να κουνηθώ. Όταν τη βοήθησα να σηκωθεί πόναγε παντού. Το αριστερό χέρι δεν κινείτο. Μόνο το δεξί, αυτό που ρίχνει, δεν είχε πάθει ούτε γρατζουνιά. Πήγαμε στο νοσοκομείο και, ευτυχώς, δεν είχε σπάσει τίποτα. Ακόμη όλο το σώμα της είναι γεμάτο μώλωπες».


Παράλληλα η Άννα Κορακάκη μίλησε για την αδιαφορία των υπευθύνων όταν εκείνη είχε γίνει μέλος της Εθνικής ομάδας και έπαιρνε μέρος σε ευρωπαϊκά μίτινγκ: «Μέχρι να πάρω την πρόκριση για τους Ολυμπιακούς Νέων (2014) και να μας δώσει ρούχα η Ελληνική Ολυμπιακή Επιτροπή, αγόραζα μπλούζες και τύπωνα την ελληνική σημαία, ώστε να φοράω τα χρώματα της χώρας μου στον αγώνα».
Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ