2016-08-15 22:30:17
Φωτογραφία για «ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΖΩΗΣ ΓΙΑ ΚΙΚΕ ΦΛΟΡΕΣ Ο... ΡΟΜΠΕΡΤΟ!»
Πολύ καλές ήταν οι εμφανίσεις του Ρομπέρτο με τον Ολυμπιακό, όσον καιρό αγωνίστηκε με τα ερυθρόλευκα ο Ισπανός τερματοφύλακας.

Πλέον, φοράει τη φανέλα της Εσπανιόλ και ξένη ιστοσελίδα έκανε ένα μικρό... αφιέρωμα στους τερματοφύλακες που αναμένεται να λάμψουν στην Πριμέρα Ντιβισιόν, με έναν εξ αυτών να είναι και ο Ρομπέρτο.

«Το νέο και φιλόδοξο πρότζεκτ της Εσπανιόλ θα έχει τη σφραγίδα του Ρομπέρτο Χιμένεθ, ενός γνωστού Ισπανού τερματοφύλακα που έπαιξε για την Ατλέτικο και τη Σαραγόσα μεταξύ άλλων, πριν πάει στην πορτογαλική λίγκα για να υπερασπιστεί τα γκολπόστ της Μπενφίκα», γράφει το δημοσίευμα και συνεχίζει.

«Υπευθυνότητα, καλά ρεφλέξ και καλές τοποθετήσεις, κάνουν τη μεταγραφή του τερματοφύλακα ασφάλεια ζωής για τον Σάντσες Κίκε Φλόρες. Την περασμένη σεζόν με τον Ολυμπιακό δέχτηκε 32 γκολ σε 36 ματς».

Οι άλλοι γκολκίπερ που αναμένεται να λάμψουν στην πρώτη κατηγορία της Ισπανίας, είναι οι Φερνάντο Πασέκο (Αλαβές), Σέρχιο Ρίκο (Σεβίλη), Αντόνιο Αντάν (Μπέτις) και Σέρχιο Ασένχο (Βιγιαρεάλ).
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ