2016-08-19 00:16:34
Φωτογραφία για ΠΕΤΥΧΕ ΤΟ ΣΚΟΠΟ ΑΛΛΑ... ΑΜΕΣΑ ΜΕΤΑΓΡΑΦΙΚΗ ΕΝΙΣΧΥΣΗ!  ΑΡΟΥΚΑ - ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ 0-1! *ΒΙΝΤΕΟ*
To ζητούμενο αυτή τη δεδομένη χρονική στιγμή και μετά την αποτυχία της πρόκρισης στους ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ, είναι η πρόκριση επί της Αρούκα και η είσοδος της ομάδας στους ομίλους του Γιουρόπα Λιγκ, αφού ο Ολυμπιακός δεν αντέχει δεύτερη συνεχόμενη αποτυχία.

Υπό αυτό το πρίσμα, με τη σημερινή νίκη επί της Αρούκα στην Πορτογαλία με 0-1, οι βάσεις της πρόκρισης μπήκαν και η ζωή των ερυθρόλευκων θα είναι πολύ πιο εύκολη στη ρεβάνς του Φαλήρου. Αυτό και μόνο αρκεί για να θεωρηθεί πετυχημένη η βραδιά, αλλά κανείς δεν μπορεί να είναι ευχαριστημένος από αυτά που βλέπει.

Η ομάδα φωνάζει για ενίσχυση από... ΧΘΕΣ, χρειάστηκε ο Καπίνο για να φύγει με το διπλό πρόκρισης η ομάδα, αλλά τουλάχιστον υπήρξε βελτίωση σε ότι είχαμε δει με την Χαποέλ Μπερ Σέβα... Αρκεί; Φυσικά και όχι, αλλά θέλουμε να πιστεύουμε ότι έστω και στο τέλος της μεταγραφικής περιόδου η ομάδα θα ενισχυθεί, αλλιώς δεν πάει πουθενά Στα καθαρά αγωνιστικά...


Ο Ολυμπιακός ήταν πιο σοβαρός, πιο πειθαρχημένος, και πιο ουσιαστικός και δεν θύμιζε σε τίποτα αυτό που είδαμε από τον Βίκτορ. Οι ερυθρόλευκοι άρχισαν να απειλούν από νωρίς. Στο 3' με τον Τσόρι και στο 7' με τον Ιντέγε και όλα έδειχναν ότι ήταν θέμα χρόνου το γκολ.

Τελικά, ήρθε στο 27' μετά από τρομερή έμπνευση και μπαλιά του Καμπιάσο, ο  Πάρντο έτρεξε και κράτησε την μπάλα εντός γηπέδου, την γύρισε στον Σεμπά την κατάλληλη στιγμή και αυτός με ένα πολύ καλό τελείωμα άνοιξε το σκορ.

Στο 72'  ο Καπίνο κράτησε το 0-1  όταν ο Γκονζάλες πέρασε από τρεις παίκτες του Ολυμπιακού, αλλά ο τερματοφύλακας του Ολυμπιακού τον σταμάτησε στο τετ α τετ!

Στο 84' και πάλι ο Καπίνο είπε όχι στην Αρούκα όταν απέκρουσε εντυπωσιακά φάουλ του Βαλέντε.

Ο Ολυμπιακός από την μεριά του θα μπορούσε να είχε πετύχει και δεύτερο γκολ, ειδικά στη φάση του 80' όταν το πλασέ του Καμπιάσο έφυγε λίγο άουτ.

Πάντως, στο τελευταίο 20λεπτο του αγώνα παραχώρησε την πρωτοβουλία των κινήσεων στους Πορτογάλους και παραλίγο αυτό να του στοιχίσει, ειδικά από τη στιγμή που ο Ντα Κόστα ήταν μόνιμη πηγή κινδύνων...

Αρούκα (4-3-3): Μπρακάλι – Άντερσον Λουίς, Ζούμπαλ, Μπάστο, Καρλέτο (59' Ντε Ζεσούς)– Κοέλιο, Νουνίνιο, Γκοϊάνο (75' Κριβελάρο) – Αρτούρ (69' Αντρέ Σάντος), Ματέους, Γκονζάλες

Ολυμπιακός (4-2-3-1): Καπίνο - Φιγκέιρας, Μποτία, Ντα Κόστα, Ντε Λα Μπέγια - Καμπιάσο, Μιλιβόγεβιτς - Σεμπά (88' Ντουρμάζ), Ντομίνγκες (72' Ανδρούτσος), Πάρντο (90' Ζντιέλαρ) - Ιντέγε

Δείτε το γκολ από την κάμερα της Nova, ΕΔΩ
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ