2016-08-19 08:34:27
Φωτογραφία για Φωτογραφίες: Δείτε για πρώτη φορά τα τρία υπερσύγχρονα αμερικανικά βομβαρδιστικά σε κοινή δράση
Είναι η πρώτη φορά, σύμφωνα με διεθνείς αναλυτές, που τα αεροσκάφη τύπου B-52 Stratofortress, B-1 Lancer και B-2 Spirit απογειώθηκαν μαζί και συμμετείχαν σε κοινή αποστολή

Γυμνάσια με τη χρήση και των τριών τύπων βομβαρδιστικών που διαθέτουν οι Πολεμική Αεροπορία, πραγματοποιούν οι αμερικανικές στρατιωτικές δυνάμεις.

Είναι η πρώτη φορά, σύμφωνα με διεθνείς αναλυτές, που τα αεροσκάφη τύπου B-52 Stratofortress, B-1 Lancer και B-2 Spirit απογειώθηκαν μαζί και συμμετείχαν σε κοινή αποστολή.

Τα αεροσκάφη «σηκώθηκαν» από τη βάση του Γκουάμ, στις 17 Αυγούστου. Οι φωτογραφίες που βγήκαν στην επιφάνεια είναι εντυπωσιακές, ενώ είναι η πρώτη φορά που εμφανίζονται και τα τρία μοντέλα μαζί.

Όπως ανέφερε ο εκπρόσωπος της αεροπορίας, ήταν μία ευκαιρία να δοκιμαστεί το επίπεδο συνεργασίας και απόδοσης των τριών τύπου βομβαρδιστικών, προφανώς για να χρησιμοποιηθούν στο μέλλον σε κάποια αποστολή.

 

ΠΗΓΗ: http://www.protothema.gr/world/article/603783/fotografies-deite-gia-proti-fora-ta-tria-upersughrona-amerikanika-vomvardistika-se-koini-drasi/
kranos
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ