2016-08-19 10:51:36
Φωτογραφία για Ζάκυνθος: Συγκινητικά μηνύματα στο facebook για τον 19χρονο Μιχάλη - Σκοτώθηκε σε τροχαίο χθες το απόγευμα στον Λαγανά
Λίγα λεπτά πριν τις 5 χθες το απόγευμα, σημειώθηκε σφοδρό τροχαίο. Από το τροχαίο την τελευταία του πνοή στην άσφαλτο άφησε ο 19χρονος Μιχάλης Τζαβαλάς, στην περιοχή του Λαγανά. Το τροχαίο δυστύχημα, τα αίτια του οποίου εξετάζει το Τμήμα Τροχαίας, έλαβε χώρα χθες νωρίς το απόγευμα στον κεντρικό δρόμο του Λαγανά.

Σύμφωνα με τα πρώτα στοιχεία από την αστυνομία, το δυστύχημα συνέβη όταν το δίκυκλο μηχανάκι τύπου Crypton που οδηγούσε ο νεαρός, με κατεύθυνση από τη θάλασσα προς την κεντρική διασταύρωση, συγκρούστηκε με ΙΧ που οδηγούσε αλλοδαπή το οποίο προσπάθησε να στρίψει στην πάροδο που οδηγεί στο Αστυνομικό Τμήμα του Λαγανά, με αποτέλεσμα να συγκρουστεί πλαγιομετωπικά και να καταλήξει σε τοιχίο καταστήματος super market.

O 19χρονος χτύπησε στο κεφάλι από την πτώση. Στο σημείο άμεσα πολίτες του έκαναν τεχνητές αναπνοές και μαλάξεις, αφού το παλικάρι είχε σφυγμό, αλλά το χτύπημα ήταν καίριο με αποτέλεσμα να ξεψυχήσει λίγα λεπτά αργότερα.

Προανάκριση για το τραγικό περιστατικό διενεργείται από το Τμήμα Τροχαίας Ζακύνθου.
Tromaktiko
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ