2016-08-19 12:42:45
Φωτογραφία για Παρέμβαση ανθρωπιάς για 63χρονο καρκινοπαθή στη Ζαχάρω - Βρέθηκε κρεβάτι στο Νοσοκομείο Αμαλιάδας
Στο νοσοκομείο της Αμαλιάδας νοσηλεύεται από χθες το μεσημέρι ο Ρουμάνος Μicran Aurez, ο οποίος έχει προσβληθεί από μεταστατικό καρκίνο στους πνεύμονες, μετά την αίσθηση που προκάλεσε το πρωτοσέλιδο δημοσίευμα της εφημερίδας «Πατρίς» το περασμένο Σάββατο, το οποίο αναπαρήχθη από μεγάλο μέρος του ηλεκτρονικού Τύπου σε πανελλαδικό επίπεδο.

Οι άθλιες συνθήκες διαβίωσης του άτυχου καρκινοπαθούς στο σπίτι του στη Ζαχάρω και η δημοσιοποίηση του θέματος από την εφημερίδα «Πατρίς», με πρωτοβουλία της δημοτικής αρχής, ευαισθητοποίησαν πλήθος πολιτών.

Έτσι, ύστερα από παρέμβαση του διοικητή της 6ης ΥΠΕ, Γιώργου Γιαννόπουλου, σε συνεργασία με τον διοικητή του Γενικού Νοσοκομείου Ηλείας, Κωνσταντίνο Διαμαντόπουλο, έγιναν οι απαραίτητες ενέργειες και βρέθηκε κρεβάτι στο Νοσοκομείο Αμαλιάδας για τον 63χρονο Micran, ώστε να νοσηλευτεί σε συνθήκες αξιοπρέπειας και να παλέψει με τον καρκίνο για όσο χρειαστεί.

Αξίζει να σημειωθεί ότι ενδιαφέρον εκδηλώθηκε από πάρα πολλούς πολίτες όχι μόνο της Ηλείας, αλλά και εξ Αθηνών, ενώ ενδιαφέρον για παροχή βοήθειας έδειξαν και στελέχη της Ελληνικής Αστυνομίας.
Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ