2016-08-19 23:47:07
Φωτογραφία για ΞΑΝΑ ΣΤΟ ΠΡΟΣΚΗΝΙΟ ΤΟΥ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ... ΠΑΙΚΤΗΣ ΠΟΥ ΗΘΕΛΕ ΠΟΛΥ Ο ΣΙΛΒΑ!
Ο Ολυμπιακός, σύμφωνα με ισπανικό δημοσίευμα, εξετάζει εκ νέου τον αμυντικό της Βαλένθια, Αντερλάν Σάντος, ο οποίος βρισκόταν ψηλά στη λίστα του... Μάρκο Σίλβα στις αρχές του καλοκαιριού.

Σε αναζήτηση ενός στόπερ βρίσκεται ο Θρύλος καθώς η ενίσχυση στο κέντρο της άμυνας κρίνεται... επιβεβλημένη και σύμφωνα με τους Ισπανούς οι ερυθρόλευκοι εξετάζουν και πάλι την περίπτωση του αμυντικού της Βαλένθια, Αντερλάν Σάντος.

Συγκεκριμένα σύμφωνα με την τοπική εφημερίδα της Βαλένθια, Superdeporte, το όνομα του Βραζιλιάνου αμυντικού της Βαλένθια βρίσκεται ξανά στη λίστα του Ολυμπιακού (και του Πάουλο Μπέντο αυτή τη φορά) μετά το ενδιαφέρον που είχαν εκφράσει οι πρωταθλητές Ελλάδας στις αρχές του καλοκαιριού επί Μάρκο Σίλβα.

Η ισπανική εφημερίδα επισημαίνει ότι ο Ολυμπιακός κυνηγάει τις περιπτώσεις του Γκονζάλες της Παλέρμο και του Μαουρίτσιο της Λάτσιο και δεν αποκλείεται αν αυτές δεν προχωρήσουν να κάνει κρούση στη Βαλένθια για τον Αντερλάν Σάντος.


Ο Βραζιλιάνος κεντρικός αμυντικός βρίσκεται στην πόρτα της εξόδου στο «Μεστάγια» από τις αρχές της καλοκαιρινής μεταγραφικής περιόδου, ωστόσο οι «Νυχτερίδες» δεν έχουν καταφέρει ακόμα να τον παραχωρήσουν.

Η Βαλένθια από την πλευρά της αξιώνει ένα ποσό της τάξεως των 4 εκατομμυρίων ευρώ για να πουλήσει με κανονική μεταγραφή τον Αντερλάν Σάντος, τον οποίο είχε αγοράσει από την Μπράγκα το περσινό καλοκαίρι έναντι 9,5 εκατομμυρίων ευρώ.

Άλλωστε στη Βαλένθια πρέπει να πληρώσουν και την τελευταία δόση στην Μπράγκα από τη μεταγραφή (ύψους 3,5 εκατομμυρίων ευρώ), με χρονικό όριο το καλοκαίρι του 2017.
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ