2016-08-20 16:22:30
Φωτογραφία για Αυτοκίνητο με 81χρονο οδηγό εμβόλισε ταξί μέσα στη Λαμία - Στο νοσοκομείο η σύζυγός του ηλικιωμένου οδηγού-
Τροχαίο ατύχημα σημειώθηκε σήμερα στο κέντρο της Λαμίας, στη συμβολή των οδών Θερμοπυλών και Παλαιολόγου Ταξί που ανέβαινε κανονικά τη Θερμοπυλών, μόλις έφτασε στην διασταύρωση, εμβολίστηκε από το ΙΧ που κατέβαινε την οδό Παλαιολόγου.

Ο 81χρονος οδηγός από τη Βοιωτία όχι μόνο δεν είδε το STOP, αλλά πέρασε «σφαίρα» την διασταύρωση.

Το ταξί μετά τη σύγκρουση βρέθηκε πάνω στην κολόνα και είναι ευτύχημα που δεν παρασύρθηκε κάποιος πεζός, αφού εκείνη την ώρα είχε πολλή κίνηση.

Μέσα στο ταξί επέβαινε μια μητέρα με το πεντάχρονο κοριτσάκι της, που ευτυχώς δεν τραυματίστηκαν, ωστόσο διακομίστηκε με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο νοσοκομείο η ηλικιωμένη σύζυγος του 81χρονου οδηγού.

«Πάλι καλά που δεν μάζεψαν μπροστα κανένα πεζό και ευτυχώς δεν χτύπησε και το κοριτσάκι στο αυτοκίνητο. Δεν θέλω να φανταστώ τι θα γινόταν αν στη θέση του ταξιτζή ήταν ένα παιδί με μηχανάκι. Δεν έκοψε καθόλου ταχύτητα ο παππούς. Δεν έχει καμία δικαιολογία ο παππούς, αλλά να δείξετε και το STOP που είναι εντελώς ξεθωριασμένο...», είπε στο LamiaReport ιδιοκτήτης γειτονικού καταστήματος.
Πηγη
Tromaktiko
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ