2016-08-20 20:21:09
Φωτογραφία για ΑΛΛΑΓΕΣ... ΑΠΟ ΒΙΝΤΙΓΚΑΛ
Την ήττα από την Μποαβίστα για την πρώτη αγωνιστική του πρωταθλήματος και την ήττα από τον Ολυμπιακό για τα πλέι οφ του Europa League υπέστη η Αρούκα.

Η χρονιά δεν έχει ξεκινήσει και τόσο... καλά για τους Πορτογάλους και όπως φαίνεται, ο Λίτο Βιντιγκάλ παίρνει δραστικά μέτρα προκειμένου να φρεσκάρει κάπως το 4-3-3 της ομάδας του.

Η αντίπαλος του Ολυμπιακού υποδέχεται την Κυριακή τη Νασιονάλ και θέλει να... επιστρέψει στις νίκες. Φαίνεται λοιπόν πως ο προπονητής της πορτογαλικής ομάδας, θα δώσει χρόνο συμμετοχής στον 29χρονο Πορτογάλο επιθετικό Ζεκίνια, ενώ ετοιμάζεται και άλλη αλλαγή, που έχει να κάνει με τον Γκονζάλες.

Όπως όλα δείχνουν, ο Παραγουανός επιθετικός θα ξεκουραστεί αύριο, αν και από τη στιγμή που βρίσκεται κοντά στη μεταγραφή του στο Αμβούργο, είναι προφανές πως κανείς δεν πρόκειται να ρισκάρει τη συμμετοχή του και να τραυματιστεί.

Επιπλέον από τη στιγμή που δεν έχει ξεκινήσει τόσο καλά φέτος, αναφορικά με τη συγκομιδή, όμως, όχι τις εμφανίσεις του, τη θέση του αναμένεται να πάρει ο Μάρλον ντε Ζέσους, 24χρονος επιθετικός από το Εκουαδόρ.
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ