2012-05-16 20:07:29
Φωτογραφία για Απίστευτα ψεύδη του Γερμανού υπ.Άμυνας για την Ελλάδα!Έχουν παραγγείλει 60 αεροπλάνα!
Το ψέμα και η συκοφαντία των Γερμανών κατά της Ελλάδας δεν έχει όριο και τέλος! Και να αυτά προέρχονται από λαϊκές φυλλάδες ,μπορεί κάποιος να τα “δικαιολογήσει”.Όταν όμως ο ίδιος ο Γερμανός Άμυνας από τη μία …βγάζει το “πόνο” του για τα αμερικανικά άρματα μάχης Abrams που οι ΗΠΑ δίνουν δωρεάν στην Ελλάδα και από την άλλη ψευδέστατα αναφέρει για…παραγγελία 60 μαχητικών αεροσκαφών από τη Γαλλία,τι μπορείς να πεις;

‘Ελεος!!!

Είναι βέβαιο ότι.. οι πιέσεις προς την Ελλάδα και η προσπάθεια να εμφανιστεί παντελώς αναξιόπιστη στους εταίρους της θα ενταθεί κατά τη διάρκεια της πορείας προς τις εκλογές.Όλα όμως πρέπει να έχουν ένα όριο.

Ο υπουργός Άμυνας της Γερμανίας Τόμας ντε Μεζιέρ, σε συνέντευξη που παραχωρεί στην εφημερίδα "Die Zeit" ενόψει της Συνόδου Κορυφής του ΝΑΤΟ.

Ο κ. Ντε Μεζιέρ τονίζει ότι η Ελλάδα της κρίσης διαθέτει χρήματα για έναν στρατό με 1.400 τεθωρακισμένα και, όπως λέει, έχει παραγγείλει, εν μέσω των δημοσιονομικών δυσκολιών, εξήντα νέα μαχητικά αεροσκάφη από τη Γαλλία
. «Όταν μια χώρα διατηρεί δυσανάλογο εξοπλισμό, πρέπει να κάνει μειώσεις. Στην περίπτωση της Ελλάδας, αυτό αποτελεί επείγουσα ανάγκη» εκτιμά.

Ο Γερμανός υπουργός Άμυνας διαφώνησε ακόμη με τη δήλωση του γενικού γραμματέα του ΝΑΤΟ Άντερς Φογκ Ράσμουσεν, ότι το νόημα της "Έξυπνης Άμυνας" (Smart Defence), δηλαδή η ένωση δυνάμεων και η κατανομή στρατιωτικών δυνατοτήτων, εξοικονομεί χρήματα στα κράτη-μέλη.

«Υπάρχει, πιθανόν, μια παρεξήγηση. Το γεγονός ότι η Γερμανία είναι ηγετική δύναμη στην Ευρώπη και στο ΝΑΤΟ, το γνωρίζει ο καθένας» σημειώνει και προσθέτει ότι η "Έξυπνη Άμυνα" δεν έχει ως στόχο να περιορίσει τις στρατιωτικές δαπάνες μιας χώρας, με κόστος για άλλους. «Όποιος πιστεύει ότι άλλα κράτη είναι διατεθειμένα να αναλάβουν για κάποιον δωρεάν, επιπλέον στρατιωτικές δυνατότητες, τις οποίες ο ίδιος μόλις κατάργησε για λόγους οικονομίας, ζει στον παράδεισο» δηλώνει χαρακτηριστικά ο κ. Ντε Μεζιέρ.


 onalert.gr
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ