2016-08-23 16:47:05
Φωτογραφία για Τραγωδία Αίγινας: «Ήταν φρικτό, φταίνε και οι δυο» λέει η μία από τις επιβαίνουσες στο ταχύπλοο
Για πρώτη φορά  μιλά ένα από τα πρόσωπα που επέβαιναν στο μοιραίο ταχύπλοο της Αίγινας, η 65χρονη Θεοδότη Καρακάση, λύνοντας τη σιωπή της στην εφημερίδα Freddo.

Η ίδια επιβεβαιώνει ότι ο 77χρονος ήταν ο οδηγός του ταχύπλοου και ότι μαζί της ήταν ο 83χρονος Βενετσιάνος Επαμεινώνδας- Παύλος και η 80χρονη σύζυγός του, Ευθυμία.

«Είμαι σε κατάσταση σοκ. Είναι φρικτό όλο αυτό που έγινε. Θα μπορούσαμε να είμαστε κι εμείς νεκροί. Αυτή τη στιγμή προσπαθώ και εγώ και όλοι μας να ηρεμήσουμε, είναι τρομερά δύσκολο […]. Ήταν ένα ατύχημα. Ναι ήμουν κι εγώ στο σκάφος, το έζησα δυστυχώς. Όλα θα φανούν τις επόμενες μέρες. Οι Αρχές έκαναν όλα όσα έπρεπε. Έχουν πάρει και δείγμα DNA. Θα φανεί και ποιος οδηγούσε και τα πάντα. Ήταν μια κακή στιγμή» δήλωσε η 65χρονη, η οποία όπως είπε νοσηλεύεται, γιατί έχει υποστεί σοκ και έχει υποστεί μικροτραύματα.

Η ίδια αποδίδει ευθύνες και στον καπετάνιο της λάντζας λέγοντας χαρακτηριστικά: «Φταίνε και οι δύο. Και ο άλλος. Δεν μπορούσαμε να κάνουμε κάτι εκείνη τη στιγμή. Το σοκ που είχαμε πάθει ήταν μεγάλο. Θα μπορούσαμε κι εμείς να είχαμε καεί, να είχαμε πεθάνει, αυτό δεν το σκέφτεται κανείς; Θεωρείτε ότι το ήθελε ο άνθρωπος αυτός; Που έπαιρνε βόλτα και τα παιδιά και τα εγγόνια του και τα δικά μου τα εγγόνια;».

Και καταλήγει: «Τον γνωρίζω 25 ολόκληρα χρόνια, ήμασταν φίλοι. Ναι αυτός οδηγούσε. Δεν φύγαμε όμως. Έχασα τις αισθήσεις μου, δεν θυμάμαι τίποτα άλλο μετά».
Πηγή Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ