2016-08-23 17:10:26
Φωτογραφία για «ΠΟΛΥ ΘΕΤΙΚΟΣ ΓΙΑ ΕΛΛΑΔΑ Ο ΠΑΙΚΤΗΣ, ΑΛΛΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΑΜΕΣΑ ΚΙΝΗΣΗ Ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ...»
Ο μάνατζερ του Όσκαρ Καρντόσο, Πέδρο Αλδάβε, μιλώντας στο SDNA, τόνισε ότι η Μοντερέι είναι έτοιμη να αποκτήσει τον ποδοσφαιριστή από την Τραμπζονσπόρ και ξεκαθάρισε... τι συμβαίνει με τον Ολυμπιακό.

Αναλυτικά Καθώς μετράμε αντίστροφα για το τέλος της μεταγραφικής περιόδου, αυτό που μοιάζει σχεδόν βέβαιο για τον 33χρονο Παραγουανό επιθετικό είναι πως δεν θα συνεχίσει στον τουρκικό σύλλογο. Η ιστοσελίδα επικοινώνησε με τον εκπρόσωπο του πρώην παίκτη της Μπενφίκα, για τον οποίο φέρεται να έχει κάνει κρούση ο πρωταθλητής Ελλάδας, αν δεν προχωρήσει η περίπτωση του Νιλμάρ, που έχει «κολλήσει» την τελευταία εβδομάδα.

«Είναι αλήθεια ότι ο ποδοσφαιριστής δεν πρόκειται να συνεχίσει στην Τουρκία, κυρίως λόγω της ασταθούς πολιτικής κατάστασης που επικρατεί στη χώρα. Είναι κάτι που έχει ξεκαθαρίσει στη διοίκηση της Τραμπζονσπόρ από την αρχή του καλοκαιριού. Επίσης, και η πρόθεση της διοίκησης είναι να τον πουλήσει και εντείνουμε τις προσπάθειές μας για να λύσουμε το θέμα μέχρι το τέλος της εβδομάδας» είπε αρχικά ο Αλδάβε.


Ο εκπρόσωπος του Καρντόσο ρωτήθηκε αν ισχύουν οι φήμες για επαφές με τον Ολυμπιακό. «Ναι, υπάρχει κρούση, έχουν γίνει συζητήσεις μαζί μας, αλλά δεν ξέρω αν αυτό το θέμα μπορεί να προχωρήσει άμεσα, με δεδομένο ότι η Τραμπζονσπόρ έχει πρόταση από την Μοντερέι του Μεξικού, που είναι περίπου στα 2,5 εκατομμύρια ευρώ, δηλαδή στο ποσό που ζητούν οι Τούρκοι. Πρέπει να σας πως ότι ο ίδιος ο ποδοσφαιριστής είναι πολύ θετικός για την Ελλάδα και έχει απορρίψει προτάσεις από Κίνα και Κατάρ, κυρίως διότι προτεραιότητά του ήταν να μείνει στην Ευρώπη. Εναλλακτικά θα προτιμήσει ομάδα στην Λατινική Αμερική. Από όσο γνωρίζω τα χρήματα που δίνει η Μοντερέι ίσως ικανοποιεί την Τράμπζονσπορ» ήταν η απάντησή του.

Σύμφωνα, πάντως, με τον Αλδάβε, ο Ολυμπιακός θα πρέπει να ξεκαθαρίσει άμεσα αν θα προχωρήσει με τον Καρντόσο ή όχι. «Ο ποδοσφαιριστής δεν είναι ελεύθερος και η Τραμπζονσπόρ θέλει να τελειώνει με την υπόθεση άμεσα. Αν ο Ολυμπιακός αποφασίσει ότι ο παίκτης τον καλύπτει, θα πρέπει να τελειώσει τις επαφές με τους Τούρκους. Ελπίζω ότι τις επόμενες ώρες θα έχουμε ξεκαθαρίσει την κατάσταση. Eμείς δεν αγχωνόμαστε και περιμένουμε τις εξελίξεις» κατέληξε ο μάνατζερ του Καρντόσο.
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ