2016-08-24 03:18:09
Φωτογραφία για Διαστάσεις ... επιδημίας για τις τηλεφωνικές απάτες στην Κρήτη
Μια 49χρονη υπάλληλος σε τουριστικό γραφείο του κέντρου είναι το νέο πολλοστό θύμα των απατεώνων που παίρνουν τηλέφωνο και προσπαθούν να εξαπατήσουν αμέριμνους συμπολίτες μας!

Το τηλέφωνο χτύπησε χτες το απόγευμα στο γραφείο όπου δούλευε η γυναίκα και μια φωνή, δήθεν του γιού της ακούστηκε στο βάθος μεσα σε λυγμούς: " Μαμά πονάω... το πόδι μου!" είπε ο νεαρός που αμέσως ´έδωσε το τηλέφωνο στον... ψευτογιατρό που ήταν δίπλα και που της εξηγούσε ότι  ο γιος της είχε πάθει δήθεν ατύχημα.

Η γυναίκα διατήρησε την ψυχραιμία της και προσπάθησε να μάθει τι είχε συμβεί και το επιθετικό της ύφος απέτρεψε τους απατεώνες που έκλεισαν κακήν κακώς το τηλέφωνο. Στη συνέχεια εκείνη πήρε τηλέφωνο το γιο της όπου διαπίστωσε πως ήταν μια χαρά για να επιστρέψει η καρδιά της στη θέση της.

Όμως οι απατεώνες επέμειναν: λίγα λεπτά αργότερα από άλλη γραμμή του τηλεφωνικού κέντρου του τουριστικού γραφείου ξαναχτύπησε το τηλέφωνο και πάλι ο νεαρός που βογκούσε ζητούσε βοήθεια. Αυτή τη φορά άρχισε η γυναίκα να τον καταχεριάζει κι εκείνος έκλεισε οριστικά πια το τηλέφωνο.

Πάντως η αστυνομία εμφανίζεται αδύναμη να αντιμετωπίσει την κατάσταση που εξελίσσεται πια σαν φαινόμενο και οι ανήμποροι πολίτες είναι έρμαια στις διαθέσεις των απατεώνων που χτυπάνε όπου βρουν με τη λογική πως κάποιος θα... τσιμπήσει και θα τους δώσει τα χρήματα που ζητάνε!
Πηγή Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ