2016-08-24 03:51:07
Φωτογραφία για Η Χίλαρι απαντά στον Τραμπ: «Σφύζω από υγεία» [video]
Ο Ντόναλντ Τραμπ, μαζί με τον χορό των ενημερωτικών ιστοσελίδων που πρόσκεινται στην εκστρατεία του, έχει αρχίσει τον τελευταίο καιρό να αμφισβητούν το εάν η υγεία της Κλίντον τής επιτρέπει να αναλάβει το Λευκό Οίκο.

Η ίδια η υποψήφια αισθάνθηκε την ανάγκη, όταν εμφανίστηκε σε εκπομπή, να αποδείξει το αντίθετο -ενδεικτικό των μέσων με τα οποία διεξάγεται αυτή η προεκλογική εκστρατεία.

Οι φήμες, στις οποίες αρκετές φορές έχει αναφερθεί και ο ίδιος ο Τραμπ, θέλουν την Κλίντον να μην μπορεί να δίνει με τεράστια δυσκολία τον αγώνα για την προεδρία, να εξαντλείται με τις απλούστερες εμφανίσεις της και να χρειάζεται ιατρική φροντίδα.

Κακή κατάσταση της υγείας της θα δημιουργούσε σημαντικά ερωτήματα για την καταλληλότητά της για την αμερικανική προεδρία, η οποία είναι συνεπάγεται μεγάλη ψυχολογική και σωματική καταπόνηση.

Εμφανιζόμενη το βράδυ της Δευτέρας (πρωί Τρίτης, ώρα Ελλάδας) στην εκπομπή του Τζίμι Κλίμελ, αναφέρθηκε σε αυτή τη συζήτηση: «Δεν ξέρω γιατί τα λένε όλα αυτά, από που προέρχονται» είπε.


«Πιστεύω πως είναι μέρος της παλαβής εκστρατείας του Τραμπ, και από την άλλη δεν έχει κανένα απολύτως νόημα» είεπ. «Εγώ δεν γυρίζω δεξιά κι αριστερά να αμφισβητώ την υγεία του Τραμπ, θέλω να πω, από όσο καταλαβαίνω είναι υγιής σαν άλογο» είπε.

Ο παρουσιαστής τότε κάλεσε την Κλίντον να το αποδείξει. Αφού της πήρε το σφυγμό, έβαλε μπροστά της ένα κλειστό βάζο τουρσί και την προκάλεσε να ανοίξει το καπάκι. Το έκανε, λέγοντας «ορίστε, σφύζω από υγεία».

«Αισθάνομαι ότι αυτή η προεκλογική εκστρατεία έχει φτάσει σε επίπεδο εναλλακτικής πραγματικότητας, στην οποία πρέπει να μπω και να αρχίσω να απαντάω αν είμαι ζωντανή, για πόσο θα είμαι ζωντανή και άλλα τέτοια» είπε χαρακτηριστικά η Κλίντον.
Πηγή Tromaktiko
VIDEO
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ