2016-08-24 11:03:43
Φωτογραφία για «Τυφώνας» χτύπησε τα Τρίκαλα - Πρωτόγνωρες εικόνες που τρομάζουν
Με μία πρωτόγνωρη κατάσταση, με πολύ ακραία καιρικά φαινόμενα, ήρθε  χθες αντιμέτωπη η Τρικαλινή κοινωνία Ο χαρακτηρισμός  «Τυφώνας» νομίζουμε πως αντιπροσωπεύει πλήρως αυτή την κατάσταση που έζησαν χθες το απόγευμα στα Τρίκαλα. Κι αν δεν ήταν τυφώνας, τότε μπορούμε να μιλήσουμε για 2 φοβερά μπουρίνια, το ένα μετά το άλλο, να ρίχνει τόνους νερού και συνοδεύονταν με δυνατούς ανέμους που έτρεχαν με πολλά χιλιόμετρα.

Τα Τρίκαλα για πρώτη φορά στα χρονικά βρέθηκαν στο μάτι του κυκλώνα και χτυπήθηκαν ανελέητα. Πλημμυρισμένοι δρόμοι που μετατράπηκαν σε ποτάμια, σπασμένα και ξεριζωμένα δέντρα, ζημιές από την χαλαζόπτωση στους δήμους Πύλης και Τρικκαίων, καταπτώσεις βράχων και κατολισθήσεις στον ορεινό όγκο.

Κάθε στιγμή που περνάει μαθαίνουμε και για κάποιο νέο συμβάν, αποτέλεσμα της θεομηνίας.

Ενδεικτικά αναφέρουμε: Χθες βράδυ στο 2ο παρατεταμένο χτύπημα του μπουρινιού, έγινε διακοπή της κυκλοφορίας στην Μετεώρων, μετά τη διασταύρωση προς Πύργο. Μία μπάρα στη διάβαση είχε σπάσει και τα φανάρια δε λειτουργούσαν. Επίσης σε ποτάμι είχε μετατραπεί η Μετεώρων κοντά στην Αλεξάνδρας. Στον Πύργο, μετά τον κόμβο προς Αγίους Αποστόλους ο δρόμος είχε πλημμυρήσει. Μία σκεπή από πολυκατοικία είχε πέσει πάνω σε αυτοκίνητο, όπως και δέντρα είχαν πέσει πάνω σε αυτοκίνητα σε άλλα σημεία.

Ανάλογα συμβάντα είναι αμέτρητα που προκλήθηκαν σε όλη την πόλη και τα περίχωρα.
Tromaktiko
VIDEO
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ