2016-08-24 13:30:21
Φωτογραφία για Δίδυμα αδέρφια αψήφησαν τις πιθανότητες και απέκτησαν παιδί την ίδια μέρα
O Steven και ο David Bisset είναι δύο αδέρφια που έπρεπε σίγουρα να βάλουν στοίχημα γι’ αυτό που τους συνέβη, καθώς είναι αρκετά σπάνιο Τα αδέλφια από τη Σκωτία, ηλικίας 28 ετών είχαν γίνει πρωτοσέλιδο, πριν από μια δεκαετία όταν πήραν το δίπλωμα οδήγησης την ίδια μέρα. Αυτή τη φορά η ιστορία τους ήρθε ξανά στο προσκήνιο, αλλά για άλλο λόγο.

Και οι δύο παντρεύτηκαν πέρυσι με διαφορά λίγων μηνών, αλλά έγιναν γονείς την ίδια μέρα, καθώς οι σύζυγοί τους γέννησαν και οι δύο στις 15 Αυγούστου. Η μία γυναίκα έφερε στον κόσμο το παιδί περίπου στις 6 το πρωί και η άλλη στις 9 το βράδυ κάνοντας πανευτυχείς τους γονείς τους.

Οι πιθανότητες να συμβεί κάτι τέτοιο είναι μια 1 προς 150.000.

Μάλιστα οι δύο γυναίκες συναντήθηκαν στο διάδρομο του μαιευτηρίου, καθώς την ώρα που η μία έμπαινε στην αίθουσα τοκετών η άλλη έβγαινε, σύμφωνα με το δημοσίευμα της βρετανικής Sun.

Τα δίδυμα αδέρφια εκτός λοιπόν από τα γενέθλιά τους που τα γιόρταζαν πάντα μαζί, πλέον θα γιορτάζουν και τα γενέθλια των παιδιών τους. Ακόμη βέβαια δεν μπορούν να πιστέψουν αυτό το παιχνίδι της μοίρας και πόσο τυχαία έγιναν όλα!

Όπως λένε βέβαια δεν είναι η πρώτη φορά που συμβαίνει κάποια σύμπτωση με τις ζωές τους αλλά αυτή ήταν η πιο εντυπωσιακή. Η μητέρα τους λέει μάλιστα ότι ακόμη και οι επιλογές που κάνουν σε συγκεκριμένα πράγματα είναι ίδιες, χωρίς προηγουμένως να το έχουν συζητήσει μεταξύ τους.

Όσον αφορά στη γέννηση των παιδιών τους, τα δίδυμα αδέρφια λένε ότι είχαν υποψιαστεί ότι μπορεί να γεννηθούν για παράδειγμα με μια μέρα διαφορά, αλλά ποτέ δεν περίμεναν τέτοια σύμπτωση.

Οι γιατροί τους είχαν δώσει περίπου τρεις μέρες διαφορά, οπότε θεωρούσαν ότι θα γίνει κάτι τέτοιο. Τώρα έχουν γυρίσει όλοι στο σπίτι και απολαμβάνουν τη νέα τους ζωή.
Tromaktiko
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ