2016-08-24 16:22:06
Φωτογραφία για ΠΡΟΤΑΘΗΚΕ ΚΑΙ ΤΟ... ΨΑΧΝΟΥΝ ΣΤΟ ΛΙΜΑΝΙ! *ΒΙΝΤΕΟ*
Εκτός από την υπόθεση του Τιάγκο Ιλόρι που παρουσιάζεται... προχωρημένη από τους Άγγλους, στον Ολυμπιακό φέρονται να εξετάζουν προσεκτικά και την περίπτωση του Τζολεόν Λέσκοτ.

Στην Αγγλία υποστηρίζουν καθημερινά ότι ο Ολυμπιακός βρίσκεται πολύ κοντά στην απόκτηση του Τιάγκο Ιλόρι, όπως σας έχουμε ενημερώσει.

Μάλιστα, υποστηρίζουν πως οι πρωταθλητές Ελλάδας αναμένεται να τα βρουν στα... 5 εκατ. λίρες (κοντά στα 6 εκατ. ευρώ) με τη Λίβερπουλ για την απόκτηση του Πορτογάλου στόπερ.

Παράλληλα, όμως, οι ερυθρόλευκοι εξετάζουν και άλλες λύσεις για το κέντρο της άμυνάς τους και μία από αυτές φαίνεται πως είναι και ο Τζολεόν Λέσκοτ.

Πρόκειται για τον 34χρονο Βρετανό στόπερ, ο οποίος ανήκει στην Άστον Βίλα και φαίνεται πως ταιριάζει στα... «θέλω» που έχουν οριοθετήσει οι άνθρωποι του Ολυμπιακού.

Όπως γράφει σήμερα ο «Γαύρος», στον Ολυμπιακό ψάχνουν για έμπειρο αριστεροπόδαρο αμυντικό, ο οποίος θα παίζει στο κέντρο και τα αριστερά, για να μπορεί να παίξει αντί του Σιόβα ή του Ντε Λα Μπέγια, όποτε παραστεί ανάγκη.

Δείτε τον εν δράσει...
olympiacos-blog
VIDEO
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ