2016-08-24 17:31:22
Φωτογραφία για Έρχεται το νέο Drone Parrot Disco με καταπληκτικές δυνατότητες
Έχουμε αναφερθεί αρκετές φορές στην εταιρία Parrot, η οποία ειδικεύεται σε διάφορα μοντέλα drones. Τον Ιανουάριο του τρέχοντος έτους, η εταιρεία διεύρυνε την γκάμα της μοντέλο Parrot Disco, το οποίο μπορεί να μείνει ψηλά για έως και 45 λεπτά. Παρουσιάζοντας κατά τη διάρκεια της CES 2016 το drone σε διαφορετικές μορφές και τις δυνατότητες του  το Parrot Disco λειτουργεί σαν στρατιωτικό σκάφος. Αυτό το σχέδιο με ένα μικρό βάρος (περίπου 700 g) σε ένα άνοιγμα φτερών περίπου 1 m επιτρέπουν το drone να φτάσει σε ταχύτητες μέχρι και 80 km / h. Αυτό το Parrot Disco ξεχωρίζει από τον ανταγωνισμό για την μεγάλη αυτονομία, που μπορεί να παραμείνει ψηλά για έως και 45 λεπτά για να προσγειωθεί με μια αυτόματη λειτουργία.

 Το gadget είναι εξοπλισμένο με ένα επιταχυνσιόμετρο, γυροσκόπιο, μαγνητόμετρο, βαρόμετρο, GPS-module και μια φωτογραφική μηχανή 14 megapixel με ευρυγώνιο φακό και ψηφιακή σταθεροποίηση.

Η ταχύτητα του φτάνει τα 80 χλμ/ώρα με το κόστος να φτάνει στα 1.300 ευρώ και οι πωλήσεις του θα ξεκινήσουν μέσα στο Σεπτέμβριο.
argonaytis-iphone
VIDEO
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ