2016-08-26 14:02:33
Φωτογραφία για Ο θλιβερός αποχωρισμός ενός ζευγαριού μετά από 62 χρόνια γάμου - Δείτε τη φωτογραφία τους που συγκινεί
Ένα ζευγάρι που πέρασε σχεδόν όλη τη ζωή του μαζί, πρέπει να ζήσει τα τελευταία χρόνια που του απομένουν χωριστά, επειδή δεν μπορούν να μείνουν στο ίδιο κέντρο φροντίδας ηλικιωμένων.

Ο 83χρονος Wolf Gottschalk και η 81χρονη σύζυγός του, Anita γνωρίστηκαν και ερωτεύτηκαν όταν ήταν ακόμη έφηβοι και ζούσαν στο Dusseldorf της Γερμανίας. Παντρεύτηκαν το 1954 και αποφάσισαν να μετακομίσουν για μια καλύτερη ζωή στη Βρετανική Κολομβία στον Καναδά.

Το ζευγάρι έζησε μια ευτυχισμένη ζωή και ήταν πάντα μαζί αποκτώντας και τρία παιδιά, ένα γιο και δύο κόρες. Αλλά μετά από 62 χρόνια κοινής ζωής χωρίς να έχουν περάσει ούτε μια μέρα χωριστά έχουν αναγκαστεί να ζουν πλέον μακριά, επειδή δεν υπάρχει κενό στο χώρο φροντίδας ηλικιωμένων που μπορεί να φιλοξενήσει το παντρεμένο ζευγάρι.

Η εικόνα τους να κλαίνε σε ένα επισκεπτήριο όπου έχει πάει να δει ο ένας τον άλλο έχει κάνει το γύρο των κοινωνικών δικτύων, έχοντας κοινοποιηθεί χιλιάδες φορές. Τη φωτογραφία τους δημοσίευσε στο Facebook η εγγονή τους, γράφοντας ότι μετά από 62 χρόνια δεν μπορούν να αντέξουν αυτόν τον αποχωρισμό καθώς έχουν μάθει να κάνουν τα πάντα μαζί.


Μιλώντας στη DailyMail η εγγονή ανέφερε ότι η γιαγιά της φρόντιζε τον σύζυγό της μέχρι τον Ιανουάριο, όταν οι γιατροί είπαν στην οικογένεια ότι χρειάζεται να είναι σε μια μονάδα φροντίδας καθώς η κατάστασή του επιδεινώνεται.

Έχουν κάνει τώρα αιτήσεις ώστε ο 83χρονος να μεταφερθεί στον οίκο ευγηρίας που είναι η γυναίκα του, αλλά δεν είναι σαφές πότε και αν θα γίνει αυτό καθώς δεν υπάρχουν κενές θέσεις. Έτσι, η οικογένεια προσπαθεί να φέρνει συνέχεια κοντά το ζευγάρι που δεν είναι καλά ψυχολογικά μετά τον αποχωρισμό.

Ωστόσο κάθε φορά πλημμυρίζουν με δάκρυα όταν είναι η ώρα να επιστρέψουν στο χώρο τους. Σύμφωνα με το δημοσίευμα η 81χρονη έχει αποκτήσει περισσότερο στρες λόγω του γεγονότος και παραμένει πολλές ώρες ακίνητη.

Οι χρήστες των κοινωνικών δικτύων μοιράζονται τη χαρακτηριστική φωτογραφία, θέλοντας όπως λένε να δείξουν ποια είναι η πραγματική αγάπη.
Tromaktiko
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
Εορτή Αγίου Φανουρίου
ΕΠΟΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ
Εορτή Αγίου Φανουρίου
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ