2016-08-26 18:09:03
Φωτογραφία για Μοιάζουν σαν δυο σταγόνες νερό αλλά δεν έχουν καμία συγγένεια. Αυτό όμως ΔΕΝ είναι το περίεργο της υπόθεσης...
Σας έχουν πει ποτέ πως μοιάζετε καταπληκτικά με κάποιον άγνωστο; Το πιο πιθανό είναι πως ναι, εφόσον οι σωσίες είναι ένα αρκετά συνηθισμένο φαινόμενο Φανταστείτε την έκπληξη του Neil Richardson, όταν αποφάσισε να μετακομίσει σε μια νέα πολή μετά τη συνταξιοδότησή του και οι κάτοικοι συμπεριφέρονταν σα να τον γνώριζαν ήδη!Άγνωστοι στο δρόμο τον φώναζαν «John«, ενώ παντού το κλίμα ήταν φιλικό και ζεστό. Ήταν ένα μυστήριο που ο Neil άργησε αρκετά να λύσει, ώσπου εντελώς τυχαία βρέθηκε να ταξιδεύει στο ίδιο λεωφορείο με τον σωσία του, για να δουν την ίδια έκθεση ζωγραφικής στο Λονδίνο!Οι ομοιότητες όμως δεν τελείωσαν εκεί.

Όσο περισσότερο μιλούσαν, ανακάλυπταν και άλλα κοινά στοιχεία στις ζωές τους. Είχαν πάει στο ίδιο κολλέγιο και χρησιμοποιούν την ίδια τράπεζα. Κάποτε ήταν και οι δύο καθηγητές θρησκευτικών, αν και η μεγάλη τους αγάπη είναι η ποίηση. Έχουν από έναν ενήλικα γιο που παίζει didgeridoo (παραδοσιακό μουσικό όργανο της Αυστραλίας) και επίσης, τόσο ο Richardson όσο και ο Jemison έκαναν πρόταση γάμου στις γυναίκες τους, ύστερα από μια εβδομάδα γνωριμίας!

Ο Richardson είναι 69 χρονών, ενώ ο Jemison 74 και ενώ οι περισσότεροι πιστεύουν πως είναι δίδυμοι, στην πραγματικότητα είναι δύο πολύ καλοί φίλοι με πολλά κοινά χαρακτηριστικά και ενδιαφέροντα.

Ποτέ δεν ξέρεις τι σου επιφυλάσσει η ζωή, ακόμη και μετά τη συνταξιοδότηση!
Tromaktiko
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ