2016-08-26 18:29:08
Φωτογραφία για ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΤΟΥ ΜΠΕΝΤΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΛΗΡΩΣΗ ΤΟΥ EUROPA LEAGUE ΚΑΙ ΤΟ... ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΣΚΕΦΤΕΤΑΙ!
Ο Ολυμπιακός το μεσημέρι της Παρασκευής έμαθε τους αντιπάλους του στον όμιλο του Europa League.

Συγκεκριμένα, οι ερυθρόλευκοι θα αντιμετωπίσουν τον ΑΠΟΕΛ, την Γιανγκ Μπόις κα την Αστάνα.

Ο Πάουλο Μπέντο. από την πλευρά του, σχολίασε την κλήρωση του Ολυμπιακού και δήλωσε ότι η ομάδα θα προσπαθήσει να προετοιμαστεί όσο καλύτερα γίνεται για την έναρξη του Europa League.

«Το μόνο που σκεφτόμαστε είναι να προετοιμαστούμε όσο καλύτερα μπορούμε για την έναρξη του Europa League. Δύο από τις τρεις ομάδες, ο ΑΠΟΕΛ και η Αστάνα είναι πρωταθλήτριες στην χώρα τους, ενώ και η Γιανγκ Μπόις τερμάτισε δεύτερη. Όλες οι ομάδες αξίζουν τον μέγιστο σεβασμό», ήταν η πρώτη τοποθέτηση του Πορτογάλου τεχνικού.

Για το πολύ δύσκολο παιχνίδι που έχει να δώσει ο Ολυμπιακός στο Καζακστάν, είπε: «Αυτό που μας ενδιαφέρει μετά από ένα τόσο μακρινό ταξίδι είναι οι ποδοσφαιριστές να είναι ξεκούραστοι. Θα παίξουν ρόλο οι άλλες υποχρεώσεις και θα πρέπει να περιμένουμε το πρόγραμμα, για να προγραμματίσουμε με τον καλύτερο δυνατό τρόπο αυτό το ταξίδι».

Ερωτηθείς για το διάστημα που έχει μπροστά του, μέχρι να αρχίσει το πρωτάθλημα και οι υποχρεώσεις στο Europa, είπε: «Μένουν 15 ημέρες για να προετοιμάσουμε την ομάδα για την έναρξη του πρωταθλήματος και των υποχρεώσεών μας στην Ευρώπη. Θα δουλέψουμε για να περάσουμε τις ιδέες μας στους ποδοσφαιριστές, για το στήσιμο της ομάδας, αν και ορισμένοι εξ αυτών θα απουσιάσουν και με τις εθνικές τους ομάδες».
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
Τι τηλεόραση να πάρω;
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ
Τι τηλεόραση να πάρω;
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ