2016-08-26 19:27:06
Φωτογραφία για ΜΙΛΙΒΟΓΕΒΙΤΣ ΓΙΑ ΔΥΣΚΟΛΗ ΠΡΟΚΡΙΣΗ, ΕΥΘΥΝΕΣ ΚΑΙ... ΜΕΛΛΟΝ!
Ο Λούκα Μιλιβόγεβιτς μίλησε από τη μεικτή ζώνη του «Γ. Καραϊσκάκης» στο gazzetta.gr, λίγο μετά από την αγχωτική πρόκριση επί της Αρούκα. Ο Σέρβος στάθηκε στα... δύσκολα που έβαλαν οι Πορτογάλοι και στον χρόνο που έχει πλέον μπροστά της η ομάδα του για να βελτιωθεί.

Αναλυτικά Ο στόχος επετεύχθη: Ο Ολυμπιακός θα μάθει τους αντιπάλους του στο Europa League και πλέον στο ερυθρόλευκο στρατόπεδο έχουν όλο τον χρόνο μπροστά τους για να δουλέψουν και να βελτιώσουν την αγωνιστική τους εικόνα. Σ' αυτό στάθηκε κι ο Λούκα Μιλιβόγεβιτς, στις δηλώσεις του, λίγο μετά από την αγχωτική πρόκριση επί της Αρούκα, από τη μεικτή ζώνη του «Καραϊσκάκης».

Ο Σέρβος μέσος, για τον οποίο ακούγεται ότι έρχεται πρόταση, στάθηκε στο γεγονός ότι περίμενε ευκολότερη πρόκριση, στις ευκαιρίες για γκολ που χάθηκαν, τονίζοντας ότι η Αρούκα μόνο εύκολη αντίπαλος δεν ήταν. Παράλληλα, δεν ξέχασε να ευχαριστήσει τον κόσμο για τη στήριξή του και την ώθηση που τους έδωσε.


«Ήταν ένα πολύ δύσκολο ματς, δεν το περιμέναμε. Πιστέψαμε ότι θα περάσουμε ευκολότερα, αλλά στο τέλος περάσαμε και αυτό είναι το πιο σημαντικό. Είχαμε αρκετές ευκαιρίες στο 90λεπτο, ο Μπράουν (Ιντέγε) είχε 2-3 καλές στιγμές, ο Πάρντο, το σουτ του Ντε Λα Μπέγια, αλλά επίσης είχαμε πρόβλημα στο να μοιράσουμε την μπάλα. Αυτό είναι ένα μέρος του παιχνιδιού που πρέπει να βελτιώσουμε. Στο τέλος, πρέπει να είμαστε χαρούμενοι, θεωρώ ότι τώρα θα πέσει κάπως η πίεση επειδή περάσαμε στους ομίλους του Europa League και θα είναι ευκολότερο για εμάς να δουλέψουμε για να εξελίξουμε το παιχνίδι μας», σχολίασε για το ματς με τους Πορτογάλους ο «Μίλι» και συνέχισε:

«Ο βασικός μας στόχος ήταν να περάσουμε στο Champions League, αλλά δεν τα καταφέραμε. Σήμερα, κόντρα στην Αρούκα, θέλαμε να παίξουμε καλό ποδόσφαιρο και να περάσουμε. Όμως ξέρετε αν είχαμε σκοράρει πέντε γκολ θα ήταν ένα τελείως διαφορετικό ματς. Ξέραμε ότι αν πάμε στο δεύτερο ημίχρονο με το 0-0 θα ήταν ακόμη πιο δύσκολο, με την πίεση να μεγαλώνει, δεν είναι κακή ομάδα η Αρούκα, τερμάτισε 5η στο πορτογαλικό πρωτάθλημα, αλλά τώρα έχουμε περισσότερο χρόνο να προετοιμάσουμε τα πάντα. Ο τεχνικός μας νοιάζεται για όλα τα θέματα της ομάδας και τώρα, όπως είπα, θα έχει τον απαραίτητο χρόνο για να δουλέψει πιο ήρεμα, σίγουρα θα βελτιωθούμε».

Το μήνυμά σου στον κόσμο, που συνεχίζει να στηρίζει την ομάδα παρόλο που η χρονιά δεν ξεκίνησε όπως περιμένατε άπαντες;

«Κατά τη γνώμη μου ο στόχος μας ήταν να περάσουμε στο Champions League, αλλά δεν τα καταφέραμε και ο καθένας έχει το δικό του μερίδιο ευθύνης, από τη διοίκηση μέχρι εμάς τους παίκτες. Η σεζόν ξεκίνησε δύσκολα αλλά θα τα διορθώσουμε όλα. Οφείλουμε τουλάχιστον ένα "ευχαριστώ" στον κόσμο που ήρθε στο γήπεδο και μας υποστήριξε για ακόμη μια φορά, μας έδωσαν περισσότερη δύναμη ειδικά μέχρι να σκοράρει ο Τσόρι. Τους ευχαριστώ πολύ για ακόμη μια φορά, ελπίζω να συνεχίσουν έτσι»
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ