2016-08-26 23:01:31
Φωτογραφία για Πούτιν μιλά διαρκώς με Ερντογάν!Σωτηρία από το “ξανθό γένος” αναβάλλεται…
Πριν μερικές εβδομάδες ο ένας δεν ήθελε να ακούει για τον άλλον.Κάποιοι εδώ στην Αθήνα ανέμεναν από τον Πούτιν τη “τελική σωτηρία”.Υπάρχουν και σχετικές ιστοσελίδες υποτίθεται αμυντικές που αναγγέλουν από μέρα σε μέρα την έλευση του “ξανθού γένους” που θα μας απαλλάξει απ΄ όλα τα στραβά κι ανάποδα.

Υπάρχει όμως κι αυτό που λέγεται διπλωματία.Κι έτσι μέσα σε μερικές εβδομάδες Πούτιν κι Ερντογάν βαδίζουν μαζί!Μιλούν τακτικά στο τηλέφωνο,όπως έκαναν και σήμερα.Συμφώνησαν  να επιταχύνουν τις προσπάθειές τους για την αποστολή ανθρωπιστικής βοήθειας στο δοκιμαζόμενο Χαλέπι της Συρίας, ανέφερε σε ανακοίνωσή της η τουρκική προεδρία.

Όπως μεταδίδει το ΑΠΕ ο  Τούρκος πρόεδρος ενημέρωσε τον Πούτιν για τις επιχειρήσεις των τουρκικών δυνάμεων στη Συρία, που ξεκίνησαν νωρίς το πρωί της Τετάρτης. Και οι δύο ηγέτες επισήμαναν τη σημασία που έχει η συνεργασία για την περιφερειακή ασφάλεια εναντίον όλων των “τρομοκρατικών οργανώσεων”, συμπεριλαμβανομένου και του Ισλαμικού Κράτους, συνεχίζει η ανακοίνωση.

Ο Ερντογάν και ο Πούτιν συμφώνησαν εξάλλου να συναντηθούν κατ’ ιδίαν κατά τη διάρκεια της συνόδου κορυφής της G20 στην Κίνα, που θα πραγματοποιηθεί την πρώτη εβδομάδα του Σεπτεμβρίου.

ΠΗΓΗ: http://www.militaire.gr/%cf%80%ce%bf%cf%8d%cf%84%ce%b9%ce%bd-%ce%bc%ce%b9%ce%bb%ce%ac-%ce%b4%ce%b9%ce%b1%cf%81%ce%ba%cf%8e%cf%82-%ce%bc%ce%b5-%ce%b5%cf%81%ce%bd%cf%84%ce%bf%ce%b3%ce%ac%ce%bd%cf%83%cf%89%cf%84%ce%b7%cf%81/
kranos
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ